We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % na odabrane zidne proizvode OSVOJITE KOD ZA POPUST

Naljepnice

Zidne naljepnice i naljepnice za namještaj

Vaše omiljene motive sada ćemo tiskati kao naljepnice!

Naljepnice su hit sezone! Ukrasite svoj interijer prekrasnim samoljepljivim plakatom ili pozadinom i s veseljem ih premještajte s jednog na drugo mjesto. Nanošenje naljepnice ne traje više od 5 minuta. Iz naše široke palete motiva odaberite onaj pravi za svoju sobu.

Između čega možete birati?

  • Samoljepljivi posteri
  • Samoljepljivi zidni murali
  • Naljepnice za namještaj
  • Naljepnice za vrata

Samoljepljivi zidni murali

Kako zalijepiti zidni mural?

Pogledajte naš video i sami se uvjerite!

Aplikacija je jednostavna, čak i djeca to mogu učiniti sama! Ne trebaju Vam čekić, čavli niti ikakvo ljepilo. Za razliku od flis tapeta, gdje vam je potrebno ljepilo, zidna naljepnica se sama drži na zidu zahvaljujući akrilnom ljepilu. Osim na zidove, možete ga zalijepiti i na suhozid, pa čak i prozore ili vrata. Može dogoditi da, na primjer, mjehurić uđe ispod tapete. No, nema veze, možete ga odlijepiti, izgladiti mjehuriće i ponovno ga zalijepiti.

Samoljepljivi posteri

Zašto biste trebali kupiti samoljepljivi plakat

Razmišljate o dekoriranju svog zida, ali ne znate kako i gdje zakucati čavle? Što ako dirnete u struju? A što ako Vam se motiv prestane sviđati nakon mjesec dana? S našim zidnim muralima, možete sve svoje sumnje ostaviti za sobom! Nabavite naše zidne naljepnice u veličini u kojoj želite i dobijte dekoraciju koja je najbolja za Vas!

Iskoristite naljepnicu kako biste prekrili nesavršenosti!

Što s onom rupom u zidu koja zuri u Vas već dva mjeseca? Ostavite boju i kit u podrumu i samo zalijepite plakat preko nje. Zahvaljujući otpornom ljepilu zidna naljepnica se može micati više puta i još uvijek će držati kao i prvi put. Nakon što je skinete zid ostaje u istom stanju, zidni mural ne oštećuje boju.

Naljepnice za namještaj

Novo: naljepnice na vašim omiljenim komadima namještaja

Birajte među našim prekrasnim kvadratnim motivima dizajniranim baš za stolić za kavu ili pregledajte naše prekrasne ilustracije, fotografije ili druge motive i jednostavno ih škarama izrežite u željeni oblik. Naljepnice su savršen način kako staro pretvoriti u novi i nenametljiv komad za svoj interijer.

Dostupne veličine:

55 x 55 cm
60 x 60 cm
80 x 80 cm


Naljepnice za vrata

Jeste li ikad razmišljali o tome da svojim vratima date moderan štih? Ukrasite ih originalnim samoljepljivim plakatom dizajniranim baš za vrata! Odaberite onaj pravi za svoj interijer iz naših filmskih ili minimalističkih motiva. Nudimo naljepnice za vrata univerzalnih dimenzija 64x80 cm koje odgovaraju svima. Jednostavno ih zalijepite i skinite po potrebi. Provjereno za vas!

Inspiracija

Instagram Europosters
Instagram Europosters
Instagram Europosters
Instagram Europosters
Instagram Europosters


EuroposteriStvaram svoj svijet

Od 1999. Europosteri su jedna od najvećih web trgovina plakata, zidnih grafika i darova s licenciranom robom u Češkoj i cijeloj Europi. Nudimo ogroman izbor plakata iz filmove, igara ili sportova svih veličina, kao i široku paletu originalnih poklona za istinske ljubitelje Ratova zvijezda, Harryja Pottera, stripova ili cijele obitelji Warner Bros. Znamo da su šalice, figurice, puzzle i odjeća najbolji poklon za sve, bez obzira na dob i interes. Ali ako ste ljubitelj dizajna interijera, onda ste i Vi na pravom mjestu! Svakodnevno ispisujemo zidne tapete, ilustracije, fotografije i umjetničke reprodukcije i šaljemo ih u više od 25 zemalja kako bi naši kupci bili zadovoljni.


© 1999–2024 Europosters. Sva prava pridržana.

Top