We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Otkrijte najbolje ponude za ovaj tjedan: SLIKE FILMOVA I IGARA popust -30 % ×

Politika povrata

100%
Zagarantirano 100% zadovoljstvo

Imate do 365 dana za povrat svojih predmeta – cijelu jednu godinu!

Vaše je zadovoljstvo ono što nam je najvažnije. Iz tog smo razloga produžili naša pravila povrata na čak do 365 dana. Nemojte oklijevati sa svojim kupovinama. U slučaju da Vaša narudžba ne ispunjava Vaša očekivanja, jednostavno ju vratite i mi ćemo Vam nadoknaditi novac ili promijeniti naručene stavke.

Što napraviti pri povratu proizvoda:

U kojoj situaciji možete vratiti proizvod?

1) Sredstva oštećena tijekom dostave

Ako sumnjate da je Vaša narudžba oštećena tijekom dostave, molimo, odmah nam dostavite e-mail na info@europosters.eu i priložite fotografiju pakiranja i oštećenih predmeta. Odmah ćemo Vas povratno kontaktirati s informacijama što sljedeće trebate napraviti. Vaš e-mail mora biti poslan unutar 48 sati. Kasnije dostavljeni prigovori neće se razmatrati. Nije potrebno vršiti povrat oštećenog proizvoda.


2) Sredstva oštećena unutar 24 sata nakon kupovine

Je li Vaša narudžba oštećena, na primjer, sunčevom svjetlošću? Dostavite nam e-mail na info@europosters.eu s fotografijom oštećenog predmeta i mi ćemo Vam dostaviti informacije koje ćete korake poduzeti. Jamstveno razdoblje ne pokriva nedostatke nastale neopreznim rukovanjem ili mehaničkim oštećenjima.

 

3) Nezadovoljstvo naručenim predmetima

Možda se Vaša narudžba ne slaže s bojama Vašeg kauča ili ne odgovara stilu Vašeg stana. Nema problema, vratite nam primljene stavke, a mi ćemo Vam vratiti novac. Ako odlučite vratiti proizvod unutar 14 dana, dobiti ćete povrat novca u visini iznosa proizvoda i najniži iznos poštarine ukoliko je naplaćena. Nakon 14 dana, vratit će vam se samo cijena proizvoda. Troškovi povratne dostave plaćate vi.


4) Dostava krivih stavki ili stavke koje nedostaju u Vašoj narudžbi

Jeste li primili stavke koje se razlikuju od naručenih? Nedostaju li u Vašoj narudžbi neke stavke? To se može dogoditi i zbog toga se ispričavamo. Molimo, pošaljite nam fotografiju stavke koju ste primili na e-mail adresu info@europosters.eu. Odmah ćemo Vam dostaviti informacije o koracima koje trebate poduzeti.

Kako zapakirati i vratiti proizvod?

Ako proizvod šaljete natrag, pobrinite se da je dobro spakiran kako se ne bi oštetio tijekom transporta. Idealno je koristiti originalno pakiranje koje ste dobili uz proizvod.

Osim slanja paketa, pošaljite nam e-mail na info@europosters.eu s podacima da vraćate proizvod. Navedite svoje ime, broj narudžbe i broj računa na koji želite da se pošalje povrat novca.

Novac za proizvod vratit ćemo u roku od 14 dana od primitka neoštećene pošiljke natrag u naše skladište.

Gdje vratiti proizvod?

Proizvod vidljivo označite i pošaljite na sljedeću adresu:

Europosters s.r.o.
Mrač 270
257 21 Mrač
Češka republika

... koristite lokalno mjesto za preuzimanje paketa:

Ako vraćate robu, možete koristiti i ovo sabirno mjesto odakle se pošiljke zajedno vraćaju u naše skladište. Kada koristite opciju prikupljanja, plaćate troškove dostave samo u svojoj zemlji.

Frogman-ID
Broj klijenta: 6614
Savska 32
10000 Zagreb
Hrvatska

Povratnu pošiljku na ovu adresu mogu poslati samo ovi prijevoznici: DPD.

Postoje li neke iznimke?

Proizvod izrađena na vaš zahtjev ne može se vratiti. Takav se proizvod može vratiti samo u slučaju očite pogreške u tisku ili oštećenja s naše strane. Postoje sljedeće iznimke:

  • printevi vaših slika na foto papiru i platnu

  • umjetnički ispisi na zahtjev na foto papir, platno ili zidnu tapetu

  • prilagođeno uramljivanje

Za detaljnije informacije, molimo, posjetite našu stranicu Uvjeti.

Obrazac za povrat

Kako bi postupak vraćanja robe bio što jednostavniji, slobodno koristite naš obrazac za reklamaciju. Obrazac se može ispuniti putem interneta i poslati e-poštom, a može se ispuniti i ručno i poslati zajedno s robom na gore navedenu adresu.

Preuzimite naš obrazac za povrat ovdje.Europosteri – Stvaram svoj svijet

Od 1999. Europosteri su jedna od najvećih web trgovina plakata, zidnih grafika i darova s licenciranom robom u Češkoj i cijeloj Europi. Nudimo ogroman izbor plakata iz filmove, igara ili sportova svih veličina, kao i široku paletu originalnih poklona za istinske ljubitelje Ratova zvijezda, Harryja Pottera, stripova ili cijele obitelji Warner Bros. Znamo da su šalice, figurice, puzzle i odjeća najbolji poklon za sve, bez obzira na dob i interes. Ali ako ste ljubitelj dizajna interijera, onda ste i vi na pravom mjestu! Svakodnevno ispisujemo zidne tapete, ilustracije, fotografije i umjetničke reprodukcije i šaljemo ih u više od 25 zemalja kako bi naši kupci bili zadovoljni. #MerchForAll


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (samo na engleskom)

Ponedjeljak – Petak ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2022 Europosteri. Sva prava pridržana.

Ova web stranica koristi kolačiće. Ako želite saznati više o kolačićima i zašto ih koristimo, posjetite našu stranicu s Pravilima o kolačićima. Više podataka Slažem se ×
Top