We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Otkrijte najbolje ponude za ovaj tjedan: STRIPOVI popust -10 % ×

Reklamacije i povrati

100% Zadovoljnih kupace!

Vaše je zadovoljstvo ono što nam je najvažnije.


Imate do 365 dana za povrat svojih predmeta – cijelu jednu godinu!


Vaše je zadovoljstvo ono što nam je najvažnije. Iz tog smo razloga produžili naša pravila povrata na čak do 365 dana. Nemojte oklijevati sa svojim kupovinama. U slučaju da Vaša narudžba ne ispunjava Vaša očekivanja, jednostavno ju vratite i mi ćemo Vam nadoknaditi novac ili promijeniti naručene stavke.

 

Postupak povrata

1) Sredstva oštećena tijekom dostave

Ako sumnjate da je Vaša narudžba oštećena tijekom dostave, molimo, odmah nam dostavite e-mail na info@europosters.eu i priložite fotografiju pakiranja i oštećenih predmeta. Odmah ćemo Vas povratno kontaktirati s informacijama što sljedeće trebate napraviti. Vaš e-mail mora biti poslan unutar 48 sati. Kasnije dostavljeni prigovori neće se razmatrati.

 

2) Sredstva oštećena unutar 24 sata nakon kupovine

Je li Vaša narudžba oštećena, na primjer, sunčevom svjetlošću? Dostavite nam e-mail na info@europosters.eu s fotografijom oštećenog predmeta i mi ćemo Vam dostaviti informacije koje ćete korake poduzeti.

 

3) Nezadovoljstvo naručenim predmetima

Možda se Vaša narudžba ne slaže s bojama Vašeg kauča ili ne odgovara stilu Vašeg stana. Nema problema, vratite nam primljene stavke, a mi ćemo Vam vratiti novac. Dobro upakirajte primljenu narudžbu (poželjno u originalno pakiranje) kako biste izbjegli oštećenja tijekom dostave i vratite nam ju na adresu navedenu ispod.

 

U pakiranje, molimo, priložite svoje ime, broj narudžbe i broj računa na koji želite da Vam uplatimo sredstva.

Molimo, iste podatke o povratu dostavite i putem e-maila na info@europosters.eu.

Povrat novca ćemo uplatiti unutar 14 dana od prijema vraćenih stavki.

 

4) Dostava krivih stavki

Jeste li primili stavke koje se razlikuju od naručenih? Molimo, pošaljite nam fotografiju stavke koju ste primili na e-mail adresu info@europosters.eu. Odmah ćemo Vam dostaviti informacije o koracima koje trebate poduzeti.

 

5) Stavke koje nedostaju u Vašoj narudžbi

Nedostaju li u Vašoj narudžbi neke stavke? Pošaljite nam popis nedostajućih stavki na info@europosters.eu. Odmah ćemo Vam dostaviti informacije o koracima koje trebate poduzeti.

 

Molimo, putem e-maila nam dostavite svoj odabrani način naknade. Možete odabrati jednu od sljedeće dvije mogućnosti:

  • Povrat novca
  • Zamjena

 

Ako odlučite vratiti proizvod unutar 14 dana, dobiti ćete povrat novca u visini iznosa proizvoda i najniži iznos poštarine ukoliko je naplaćena. Nakon 14 dana, nadoknadit ćemo samo novac koji ste uplatili.

Personalizirani proizvodi (printanje na zahtjev, printanje zidnih tapeta, uramljivanje i proizvodi iz banke slika) ne udovoljavaju mogućnosti povrata u roku od 14 dana bazirano na ugovoru niti 365 dana mogućnosti povrata.

Za detaljnije informacije, molimo, posjetite našu stranicu Uvjeti.

 

 

Kontakt:

Europosters s.r.o.
Mrač 270
257 21 Mrač
Češka republikaDecorate your life!

Od 1999. godine, Europosteri su postali jedan od najboljih prodavača plakata, zidnih murala i zidne umjetnosti. Trenutno surađujemo s umjetnicima, fotografima i grafičkim dizajnerima iz cijele Europe. U našoj ponudi možete pronaći najljepše poznate slike, kao i potpuno nova umjetnička djela suvremenih umjetnika. Rado ćemo isprintati vaše fotografije, a na vaš zahtjev stavit ćemo vaše otiske u okvire visoke kvalitete. Mi stvarno volimo dizajn interijera međutim, ne zaboravljamo gekove i ljubitelje glazbe za koje stalno širimo našu ponudu postera, šalica, majica, kolekcionarskih figurica i drugih licenciranih proizvoda i poklona.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (samo na engleskom)

Ponedjeljak – Petak ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020, Europosteri. Sva prava pridržana.

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo osigurali da na našoj mrežnoj stranici imate najbolje iskustvo. Više podataka Slažem se ×
Top