Reklamacije i povrati


100% Zadovoljnih kupace!

Vaše je zadovoljstvo ono što nam je najvažnije.


Imate do 365 dana za povrat svojih predmeta – cijelu jednu godinu!


Vaše je zadovoljstvo ono što nam je najvažnije. Iz tog smo razloga produžili naša pravila povrata na čak do 365 dana. Nemojte oklijevati sa svojim kupovinama. U slučaju da Vaša narudžba ne ispunjava Vaša očekivanja, jednostavno ju vratite i mi ćemo Vam nadoknaditi novac ili promijeniti naručene stavke.

 

Postupak povrata

1) Sredstva oštećena tijekom dostave

Ako sumnjate da je Vaša narudžba oštećena tijekom dostave, molimo, odmah nam dostavite e-mail na info@europosteri.hr i priložite fotografiju pakiranja i oštećenih predmeta. Odmah ćemo Vas povratno kontaktirati s informacijama što sljedeće trebate napraviti. Vaš e-mail mora biti poslan unutar 48 sati. Kasnije dostavljeni prigovori neće se razmatrati.

 

2) Sredstva oštećena unutar 24 sata nakon kupovine

Je li Vaša narudžba oštećena, na primjer, sunčevom svjetlošću? Dostavite nam e-mail na info@europosteri.hr s fotografijom oštećenog predmeta i mi ćemo Vam dostaviti informacije koje ćete korake poduzeti.

 

3) Nezadovoljstvo naručenim predmetima

Možda se Vaša narudžba ne slaže s bojama Vašeg kauča ili ne odgovara stilu Vašeg stana. Nema problema, vratite nam primljene stavke, a mi ćemo Vam vratiti novac. Dobro upakirajte primljenu narudžbu (poželjno u originalno pakiranje) kako biste izbjegli oštećenja tijekom dostave i vratite nam ju na adresu navedenu ispod.

 

U pakiranje, molimo, priložite svoje ime, broj narudžbe i broj računa na koji želite da Vam uplatimo sredstva.

Molimo, iste podatke o povratu dostavite i putem e-maila na info@europosteri.hr.

Povrat novca ćemo uplatiti unutar 14 dana od prijema vraćenih stavki.

 

4) Dostava krivih stavki

Jeste li primili stavke koje se razlikuju od naručenih? Molimo, pošaljite nam fotografiju stavke koju ste primili na e-mail adresu info@europosteri.hr. Odmah ćemo Vam dostaviti informacije o koracima koje trebate poduzeti.

 

5) Stavke koje nedostaju u Vašoj narudžbi

Nedostaju li u Vašoj narudžbi neke stavke? Pošaljite nam popis nedostajućih stavki na info@europosteri.hr. Odmah ćemo Vam dostaviti informacije o koracima koje trebate poduzeti.

 

Molimo, putem e-maila nam dostavite svoj odabrani način naknade. Možete odabrati jednu od sljedeće dvije mogućnosti:

  • Povrat novca
  • Zamjena

 

Ako odlučite vratiti stavku unutar 14 dana, nadoknadit ćemo novac koji ste uplatili i nadoknaditi najnižu cijenu dostave. Nakon 14 dana, nadoknadit ćemo samo novac koji ste uplatili.

Stavke napravljene po narudžbi (ispisi Vaših fotografija, ispisi zidnih tapeta, uokvirivanje i Fotolia proizvodi) ne podliježu pravilima 14 dana ili povrata tijekom 365 dana.

Za detaljnije informacije, molimo, posjetite našu stranicu Uvjeti.

 

 

Kontakt:

Europosters s.r.o.
Mrač 270
257 21 Mrač
Češka republikaPoduzeće Europosteri.hr je osnovano 1999. godine. Od tada smo postali jedni među najvećim europskih proizvođačima proizvoda kao što su plakati, umjetnički tisakkalendari, te slike i zidno slikarstvo. Nudimo cjelokupnu uslugu uokvirivanja, pakiranja i otpreme. Naš najveći prioritet i obveza je zadovoljstvo naših kupaca.

 

© 1999 – 2017, Europosteri.hr Sva prava pridržana

info@europosteri.hr

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo osigurali da na našoj mrežnoj stranici imate najbolje iskustvo. Više podataka Slažem se ×

KUPITE TRI 3+1 BESPLATNO

Naručite bilo koja 4 postera na našoj stranici i platite samo 3!

Ova posebna ponuda će se automatski pojaviti u Vašoj košarici za kupovinu, gdje će se cijena jednog od postera oduzeti od ukupne cijene četiri postera – iznos najniže cijene postera oduzet će se od ukupne sume. Posebna ponuda KUPITE 3+1 BESPLATNO vrijedi i kad kupujete 8 ili 12 proizvoda. Dobit ćete 6+2 ili 12+4 besplatno.

Ponuda KUPITE 3+1 BESPLATNO primjenjuje se na:

Imajte na umu: Ponuda KUPITE 3+1 BESPLATNO primjenjuje se i za naprijed navedene proizvode, čak i ako su oni na rasprodaji.

Ova ponuda ne primjenjuje se na: Zidne tapete, bedževe, držače karata, metalne znakove, šalice, sunčane naočale, kalendare, privjeske za ključeve, pjenaste naljepnice, naljepnice, narukvice, magnete, tetovaže, navlake za mobitele, satove, termometre, pribor za pisanje, zidnu umjetnost (umjetnost na staklu, umjetnička djela, umjetnine na drvu) i ispise osobnih fotografija.

Ako se ponuda automatski ne pojavi u Vašoj košarici za kupovinu, molimo, kontaktirajte nas e-mailom na info@europosteri.hr ili nas nazovite na +420 777 33 44 55.


Top
Uokvirivanje Uokvirivanje Online uokvirivanje
100% zadovoljnih kupaca 100% zadovoljnih kupaca
Sve na zalihama! Sve na zalihama! Šaljemo najkasnije do 24 sati
3+1 gratis 3+1 gratis Svaki četvrti plakat vam je besplatan
Program vjernosti Program vjernosti Uštedite 10% na svakoj narudžbi koju napravite
MysticCase MysticCase Neobičan dar