DC Comics - The Green Lantern uokvireni plakat - pleksi

Ukupna cijena:
229,00 kn
Posljednji komad na zalihama!
Dostava: 5-10 radnih dana
Uokvireni plakat - pleksi: 30 × 40 cm
Dodati u košaricu

Klijenti su kupili:

DC Comics - Green Lantern Šalice

DC Comics
Green Lantern

Posebna cijena 107,10 kn Kupite
Šalice
Green Lantern - Logo Tisak

Green Lantern
Logo

89,00 kn Kupite
Tisak
40×50 cm
DC Originals - The Green Lantern Šalice

DC Originals
The Green Lantern

Posebna cijena 47,92 kn Kupite
Šalice
DC Comics - Green Lantern Art Deco Poster

DC Comics
Green Lantern Art Deco

Posebna cijena 23,45 kn Kupite
Poster
61×91,5 cm

Slične kategorije

Film & TV DC Comics


Picture

Poduzeće Europosteri.hr je osnovano 1999. godine. Od tada smo postali jedni među najvećim europskih proizvođačima proizvoda kao što su plakati, umjetnički tisakkalendari, te slike i zidno slikarstvo. Nudimo cjelokupnu uslugu uokvirivanja, pakiranja i otpreme. Naš najveći prioritet i obveza je zadovoljstvo naših kupaca.

 

© 1999 – 2016, Europosteri.hr Sva prava pridržana

info@europosteri.hr

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo osigurali da na našoj mrežnoj stranici imate najbolje iskustvo. Više podataka Slažem se ×

KUPITE TRI 3+1 BESPLATNO

Naručite bilo koja 4 postera na našoj stranici i platite samo 3!

Ova posebna ponuda će se automatski pojaviti u Vašoj košarici za kupovinu, gdje će se cijena jednog od postera oduzeti od ukupne cijene četiri postera – iznos najniže cijene postera oduzet će se od ukupne sume. Posebna ponuda KUPITE 3+1 BESPLATNO vrijedi i kad kupujete 8 ili 12 proizvoda. Dobit ćete 6+2 ili 12+4 besplatno.

Ponuda KUPITE 3+1 BESPLATNO primjenjuje se na:

Imajte na umu: Ponuda KUPITE 3+1 BESPLATNO primjenjuje se i za naprijed navedene proizvode, čak i ako su oni na rasprodaji.

Ova ponuda ne primjenjuje se na: Bedževe, držače karata, metalne znakove, šalice, sunčane naočale, kalendare, privjeske za ključeve, pjenaste naljepnice, naljepnice, narukvice, magnete, tetovaže, navlake za mobitele, satove, termometre, pribor za pisanje, zidnu umjetnost (umjetnost na staklu, umjetnička djela, umjetnine na drvu) i ispise osobnih fotografija.

Ako se ponuda automatski ne pojavi u Vašoj košarici za kupovinu, molimo, kontaktirajte nas e-mailom na info@europosteri.hr ili nas nazovite na +420 777 33 44 55.