We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % na odabrane zidne proizvode OSVOJITE KOD ZA POPUST

Zašto biste trebali nabaviti zidni mural?

17. 11. 2021

Razmišljate o dekoriranju svog zida, ali ne znate kako i gdje zakucati čavle? Što ako dirnete u struju? A što ako Vam se motiv prestane sviđati nakon mjesec dana? S našim zidnim muralima, možete sve svoje sumnje ostaviti za sobom! Nabavite naše zidne naljepnice u veličini u kojoj želite i dobijte dekoraciju koja je najbolja za Vas!

 

Ekološki print za svaki zid

Za ispis murala koristimo pisač na bazi vode i smole. Otisak je 100 % ekološki, tako da ne morate brinuti o stavljanju samoljepljivog murala u sobu Vašeg djeteta. Osim toga, lako je postaviti mural, svatko to može učiniti.

Iskoristite zidni mural kako biste prekrili nesavršenosti!

Što s onom rupom u zidu koja zuri u Vas već dva mjeseca? Ostavite boju i kit u podrumu i samo zalijepite plakat preko nje. Zahvaljujući otpornom ljepilu zidna naljepnica se može micati više puta i još uvijek će držati kao i prvi put. Nakon što je skinete zid ostaje u istom stanju, zidni mural ne oštećuje boju.

Kako zalijepiti zidni mural?

Aplikacija je jednostavna, čak i djeca to mogu učiniti sama! Ne trebaju Vam čekić, čavli niti ikakvo ljepilo. Za razliku od flis tapeta, gdje vam je potrebno ljepilo, zidna naljepnica se sama drži na zidu zahvaljujući akrilnom ljepilu. Osim na zidove, možete ga zalijepiti i na suhozid, pa čak i prozore ili vrata. Može dogoditi da, na primjer, mjehurić uđe ispod tapete. No, nema veze, možete ga odlijepiti, izgladiti mjehuriće i ponovno ga zalijepiti.

Pogledajte naš video i sami se uvjerite!

Sada, samo odlučite, želite li ukrasiti ormar, vrata, dio ili čak cijeli zid. Naš zidni mural je rješenje za sve. Jedino što Vam preostaje je odabrati motiv i veličinu zidne naljepnice.

 

Pročitajte i: Wall Murals: How to choose and hang them

 

Odaberite svoj zidni mural

 EuroposteriStvaram svoj svijet

Od 1999. Europosteri su jedna od najvećih web trgovina plakata, zidnih grafika i darova s licenciranom robom u Češkoj i cijeloj Europi. Nudimo ogroman izbor plakata iz filmove, igara ili sportova svih veličina, kao i široku paletu originalnih poklona za istinske ljubitelje Ratova zvijezda, Harryja Pottera, stripova ili cijele obitelji Warner Bros. Znamo da su šalice, figurice, puzzle i odjeća najbolji poklon za sve, bez obzira na dob i interes. Ali ako ste ljubitelj dizajna interijera, onda ste i Vi na pravom mjestu! Svakodnevno ispisujemo zidne tapete, ilustracije, fotografije i umjetničke reprodukcije i šaljemo ih u više od 25 zemalja kako bi naši kupci bili zadovoljni.


© 1999–2024 Europosters. Sva prava pridržana.

Top