We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ponuda tjedna: FANTAZIJA & ZNANSTVENA FANTASTIKA popust -40 %

TOP 5 zabavnih činjenica iz serije Gospodar prstenova: Prstenovi moći

30. 08. 2022

Svi jedva čekamo kraj rujna! Službeno izlazi Gospodar prstenova! Pogledajmo Gospodar prstenova: Prstenovi moći i sve zabavne činjenice o njemu!

5. Manje je više … ne i kada govorimo o novcu

Čak i prije početka snimanja, Netflix i Amazon borili su se za prava na Tolkienovo djelo. Amazon je na kraju pobijedio i kupio prava za 250 milijuna dolara. Troškovi za prvu sezonu bit će oko 500 milijuna dolara. No, to nije problem tvrci poput Amazona. Da su željeli producirati seriju sami, to im ne bi bio nikakav problem. Jeff Bezos, izvršni direktor i vlasnik tvrtke, težak oko 160 milijardi dolara.

4. Rat Rohirrima

Više smo nego sigurni da ovo nije posljednje putovanje u Međuzemlje jer je najavljeno da 2024. izlazi anime film. Taj film bi trebao biti o Helmu, kralju Rohana. Zvuči li vam ime poznato? Pa, trebalo bi biti jer ga sigurno znate iz bitke kod Helmove klisure. Film će producirati tvrtka Warner Bros i bit će, zajedno sa serijom, prequel (prednastavak) originalne trilogije.

 

3. Nema curenja informacija! 

Amazon je proveo mnogo sigurnosnih mjera zbog opasnosti od curenja informacija. U svim sobama, gdje se raspravljalo o radnji serije, svi su prozori bili zamračeni, a pristup sastancima više je nalikovao sjedištu FBI-ja. Sigurnosni agenti morali su provjeravati otiske prstiju svih koji su dolazili. Ali, vrijedilo je. Serija je ostala velika tajna svim obožavateljima sve dok nije izašao službeni trailer.

2. TRAŽE SE: Ružni ljudi

Nitko od nas ne može birati izgled s kojim ćemo se roditi. Netko je rođen kao Miss Universe, dok drugi više izgledaju kao Quasimodo. To je vrlo dobro iskorišteno u castingu serije, osobito za uloge orka. Osoblje je pokušalo uštedjeti što više novca, a šminka može  biti prilično velika stavka na popisu troškova. Tu na scenu stupaju ružni ljudi kojima su dodijeljene uloge orka. Pa, barem bi odbijeni trebali biti polaskani jer su previše lijepi da bi bili orci.

1. Tko je tko u Prstenovima moći?

Ne očekujte da će ovdje vidjeti puno poznatih lica. Možemo vidjeti samo neke od likova poznatih iz izvorne trilogije. Među njima su Galadriel i Elrond, ali ih igraju različiti glumci od onih koje poznajemo. Možda postoji još jedan poznati lik, mladi Aragorn, ali ne znamo sa sigurnošću. Glavni antagonist, umjesto Saurona, je Melkor (ili Morgoth, tomayto, tomahto). Dakle, ako niste odabrali omiljenog lika u glavnoj trilogiji, imate izvrsnu priliku birati između različitih novih lica u Prstenovima moći.

Pogledajte našu kolekciju Gospodar prstenova EuroposteriStvaram svoj svijet

Od 1999. Europosteri su jedna od najvećih web trgovina plakata, zidnih grafika i darova s licenciranom robom u Češkoj i cijeloj Europi. Nudimo ogroman izbor plakata iz filmove, igara ili sportova svih veličina, kao i široku paletu originalnih poklona za istinske ljubitelje Ratova zvijezda, Harryja Pottera, stripova ili cijele obitelji Warner Bros. Znamo da su šalice, figurice, puzzle i odjeća najbolji poklon za sve, bez obzira na dob i interes. Ali ako ste ljubitelj dizajna interijera, onda ste i Vi na pravom mjestu! Svakodnevno ispisujemo zidne tapete, ilustracije, fotografije i umjetničke reprodukcije i šaljemo ih u više od 25 zemalja kako bi naši kupci bili zadovoljni.


© 1999–2024 Europosters. Sva prava pridržana.

Top