We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % na odabrane zidne proizvode OSVOJITE KOD ZA POPUST

TOP 5 legendarnih Lokijevih trenutaka

30. 09. 2023

Bliži se druga sezona popularne serije Loki, pa ljubitelji Marvela i ovog karizmatičnog negativca jedva čeka vidjeti kakve avanture čekaju njihov omiljeni lik. Loki, kojeg tumači sjajni Tom Hiddleston, donio je bezbrojne nezaboravne trenutke u MCU. Pridružite nam se na Europosterima i ponovno pogledajte top 5!

1. “Ja sam Loki od Asgarda…”

Tko bi mogao zaboraviti Lokijevu poznatu rečenicu: “Ja sam Loki od Asgarda i nosim teret veličanstvene svrhe.” Ova je rečenica nagovijestila Lokijevo prvo pojavljivanje u Marvelovom kinematografskom svemiru u prvom filmu Thor. Loki se u tom trenutku publici prvi put predstavio kao manipulativan i ambiciozan antagonist čiji je cilj bio osvojiti Asgard i postati njegov kralj. Njegova “veličanstvena svrha” ostala je ključni motiv njegovog lika, potičući gledatelje da se zapitaju što je doista motiviralo Lokija.

2. “Padam već 30 minuta!”


Lokijeve avanture u filmu Thor: Ragnarok dovele su do mnogih komičnih situacija. Jedan od nezaboravnih trenutaka je njegov tridesetominutni pad u sanctum Doctora Strangea, nakon čega izgovara ovu poznatu rečenicu i ne bježi od ozloglašenih bodeža kada mu se Strange zaigrano ruga. Ova scena može se pronaći u gotovo svakoj videokompilaciji Lokijevih kultnih trenutaka!

3. “Ne tražimo pomoć!”

Još jedna sjajna scena iz filma Thor: Ragnarok, kada se Loki i Thor nađu u nezgodnoj situaciji. Thor predlaže primjenu njihove klasične taktike “traži pomoć”, koja znači Lokijevo pretvaranje da je ozlijeđen i bacanje na neprijatelje. Loki u početku odbija ovu taktiku, ali svejedno se nađe u “ponižavajućem položaju”. U ovoj sceni svjedočimo i fantastičnoj dinamici između dva brata. “Potražimo pomoć”!

4. “Ja sam čudovište o kojem roditelji pričaju svojoj djeci?”

U prvom filmu o Thoru, Loki otkriva da je Laufeyjev, a ne Odinov sin. Njegov emotivni razgovor s Odinom svakako se može ubrojiti među nezaboravne trenutke u kojima obožavatelji mogu vidjeti Lokijevu osjetljiviju stranu. Tom Hiddleston je majstorski odigrao ovu scenu, prikazujući uvjerljivu napetost i bol Lokijevog lika.

5. “Uvjeravam te brate, sunce će nam opet zasjati.”

U sceni iz filma Osvetnici: Rat beskonačnosti, u kojoj Loki govori Thoru ove riječi, bratski odnos između Lokija i Thora je sjajno prikazan. Unatoč tome što je Loki prikazan kao negativac, u ovom trenutku on pokušava spasiti Thora, čineći scenu još emotivnijom, jer Loki kasnije umire u bitci s Thanosom.

Loki se uskoro vraća na naše ekrane s novim pričama; u međuvremenu, pogledajmo što možete pronaći u našoj Loki ponudi!

 

Pripremite se s nama za drugu sezonu!

 EuroposteriStvaram svoj svijet

Od 1999. Europosteri su jedna od najvećih web trgovina plakata, zidnih grafika i darova s licenciranom robom u Češkoj i cijeloj Europi. Nudimo ogroman izbor plakata iz filmove, igara ili sportova svih veličina, kao i široku paletu originalnih poklona za istinske ljubitelje Ratova zvijezda, Harryja Pottera, stripova ili cijele obitelji Warner Bros. Znamo da su šalice, figurice, puzzle i odjeća najbolji poklon za sve, bez obzira na dob i interes. Ali ako ste ljubitelj dizajna interijera, onda ste i Vi na pravom mjestu! Svakodnevno ispisujemo zidne tapete, ilustracije, fotografije i umjetničke reprodukcije i šaljemo ih u više od 25 zemalja kako bi naši kupci bili zadovoljni.


© 1999–2024 Europosters. Sva prava pridržana.

Top