We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ponuda tjedna: FILMSKI PLAKATI popust -30 %

TOP 5 kultnih rekvizita koji otkrivaju naslov filma bez riječi

17. 09. 2021

Mnogi kultni filmovi i serije postali su kultni ne samo zahvaljujući svojim fantastičnim pričama, umjetničkoj ekipi, glumcima, nego i zahvaljujući tipičnim predmetima pomoću kojih možete odmah i praktički bez riječi znati o kojem se filmu radi. Budući da smo veliki ljubitelji filmova, donosimo vam popis TOP 5 najlegendarnijih rekvizita iz filmova i serija.

5. Čarobni štapić

Čarobnjački svijet Harryja Pottera pun je predmeta o kojima bismo mogli pričati satima. No, stavka koju smo odabrali ključna je ne samo za Harryja, nego i za svakog čarobnjaka na ovom svijetu! I ne, to nije Zlatni cinkaroš ili Razredbeni klobuk već čarobni štapić! Jer bez njega, čak i lord Vol... emh, dobro, gospodin čije se ime ne izgovora, bez ovog čarobnog štapića, bi mogao samo mlatiti rukama. Priznajte pomislite li najprije na nešto drugo kad kažete Harry Potter? Mi ne jer ovaj čarobni štapić može doslovno činiti čuda.

4. Nindža traka za glavu

Znate li kako lako postati nindža? Bacanjem kunaija? Skrivanjem? Tihim hodanjem? Da, sve su to stvari koje nindže rade, ali ono što Vas uistinu čini pravim nindžom je nošenje pravih dodataka! Pod dodacima mislimo na ninja traku za glavu! Doduše, kada vidite nekoga s Hidden Leaf trakom za glavu, odmah znate da je to nindža koji je spreman postati još jedan Hokage. Budi kao nindža!

3. Witcher ogrlica

Kada se ogar ili neko zlo čudovište pojavi u Vašem kraju, trebate zvati pravog lovca na čudovišta. Postoji li itko prikladniji za ovaj posao od slavnog Geralta iz Rivije, bijelog vuka koji će se riješiti bilo kojeg čudovišta za nagradu u obliku novčića? Osim bijele kose i dva Geraltova mača, najkarakterističnija za njega je njegova poznata vučja ogrlica. Jer pokazuje ne samo kojoj školi Geralt pripada, već i to da bi se svako čudovište i zlikovac trebali sakriti kada je ovaj junak u blizini.

2. Prsten Jedan

Međuzemlje skriva bezbroj fantastičnih i moćnih relikvija kao što su mačevi i oklopi. Međutim, ništa od toga ne nadmašuje kreaciju gospodara tame Saurona koji je iskovao Prsten Jedan u vatri Klete gore. Prsten Jedan da zavlada svima, Prsten Jedan što traži i seže…. znate već nastavak. I upravo je to malo Zlato često stvaralo nevolje Prstenovoj družini koja se obvezala uništiti ga. No, Prsten nije bilo tako lako uništiti i zato je naša družina imala mnogo avantura punih goblina, orka, balroga i planina punih vruće lave. Nevjerojatno je što može učiniti tako mali zlatni prsten.

1. Svjetlosna sablja

I imamo pobjednika! Što bi moglo biti veća ikona od svjetlosne sablje?! Kultno oružje koje je proslavilo ovu veliku svemirsku sagu. Svjetlosne sablje ne samo da su izluđivale obožavatelje, već su i trajno promijenile filmsku industriju. Uostalom, sa svjetlosnom sabljom možete izrezati metal poput vrućeg maslaca ili preusmjeriti udarce neprijatelju. I ne samo to! Na temelju boje mača lako se može vidjeti pripada li njegov vlasnik tamnoj ili svijetloj strani Sile. I bez srama priznajemo da bismo i sami željeli imati jedan takav laserski mač kod kuće, jer bismo trebali imati barem nešto za rezanje šunke ili za zdravice.

Pogledajte naše TOP filmske postereEuroposteriStvaram svoj svijet

Od 1999. Europosteri su jedna od najvećih web trgovina plakata, zidnih grafika i darova s licenciranom robom u Češkoj i cijeloj Europi. Nudimo ogroman izbor plakata iz filmove, igara ili sportova svih veličina, kao i široku paletu originalnih poklona za istinske ljubitelje Ratova zvijezda, Harryja Pottera, stripova ili cijele obitelji Warner Bros. Znamo da su šalice, figurice, puzzle i odjeća najbolji poklon za sve, bez obzira na dob i interes. Ali ako ste ljubitelj dizajna interijera, onda ste i Vi na pravom mjestu! Svakodnevno ispisujemo zidne tapete, ilustracije, fotografije i umjetničke reprodukcije i šaljemo ih u više od 25 zemalja kako bi naši kupci bili zadovoljni.


© 1999–2024 Europosters. Sva prava pridržana.

Top