We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % na odabrane zidne proizvode OSVOJITE KOD ZA POPUST

Što dosad znamo o drugoj sezoni The Witchera?

19. 09. 2021

Posljednja epizoda prve sezone The Witchera izašla je 20. rujna 2019. godine i od tada nestrpljivo čekamo drugu sezonu. Čekanje je bilo lakše s animiranim filmom The Witcher: Nightmare of the Wolf, a sada je pred nama druga sezona. Što znamo o njoj?

Sljedeću sezonu, koja izlazi 17. prosinca, možemo gledati na Netflixu, baš kao i prvu. Prva od osam epizoda je nazvana “Zrno istine”. O radnji svake epizode se ne zna mnogo, ali za ljubitelje knjige radnja bi trebala odgovarati trećoj knjizi serije Witcher i prvoj knjizi u seriji romana “Vilenjačka krv” Andrzeja Sapkowskog. Prema najavi, možemo se radovati Cirinoj vještičjoj obuci u Kaer Morhenu, gdje se obučavaju vješci iz School of the Wolf. Kaer Morhen će zasigurno zadovoljiti ljubitelje igara, u seriji će odgovarati modelu iz igre. Svakako treba spomenuti dvoranu u sredini, gdje se pored vatrene jame nalazi drvo s medaljonima palih vještaca kao podsjetnik na one koji su preminuli. U Kaer Morhenu postoji i laboratorij u kojem se stvaraju vješci kada prolaze Trial of the Grasses.

Jeste li znali da se The Witcher snimao diljem Europe? Prva sezona snimana je uglavnom u Mađarskoj, u studijima u blizini Budimpešte. Snimalo se i u Španjolskoj, Poljskoj, Slovačkoj i Češkoj. Snimanje druge sezone bilo je popraćeno komplikacijama zbog pandemije. Srećom, na kraju je počela produkcija i snimanje je moglo krenuti.

Onaj kojem se svi veselimo svakako je Henry Cavill u glavnoj ulozi Geralta od Rivije. Osim njega, vidjet ćemo i druge omiljene likove iz prve sezone, Anyu Chalotru kao Yennefer iz Vengerberga, Freyu Allan kao Ciri i Joeyja Bateya kao barda Jaskiera. Međutim, bit će i novih likova, primjerice vješci Vesemir, Lambert, Eskel i Coën. Ove likove ćemo upoznati u Kaer Morhenu. Za razliku od prošle sezone, trebali bismo ih upoznati sve istovremeno. To bi trebalo riješiti problem mnogih iz prve sezone koja je, zbog ispreplitanja vremenskih crta Geralta, Yennefer i Ciri bila zbunjujuća.

Iako je serija vrlo popularna, treća sezona još nije potvrđena. Premda su tvorci planirali do 7 sezona, sve će ovisiti o tome kako će druga sezona biti primljena. I ima puno toga odakle se može preuzeti sadržaj! U seriji knjiga postoje 2 knjige s kratkim pričama, 5 romana koji su povezani kao i predthodnik romana. Nadamo se da ćemo dugo uživati u The Witcheru i jedva čekamo novu sezonu!Pogledajte cijelu našu The Witcher kolekciju

Tags: News, The Witcher


EuroposteriStvaram svoj svijet

Od 1999. Europosteri su jedna od najvećih web trgovina plakata, zidnih grafika i darova s licenciranom robom u Češkoj i cijeloj Europi. Nudimo ogroman izbor plakata iz filmove, igara ili sportova svih veličina, kao i široku paletu originalnih poklona za istinske ljubitelje Ratova zvijezda, Harryja Pottera, stripova ili cijele obitelji Warner Bros. Znamo da su šalice, figurice, puzzle i odjeća najbolji poklon za sve, bez obzira na dob i interes. Ali ako ste ljubitelj dizajna interijera, onda ste i Vi na pravom mjestu! Svakodnevno ispisujemo zidne tapete, ilustracije, fotografije i umjetničke reprodukcije i šaljemo ih u više od 25 zemalja kako bi naši kupci bili zadovoljni.


© 1999–2024 Europosters. Sva prava pridržana.

Top