We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ponuda tjedna: POPUSTI popust -70% ×

Skandinavski stil života

04. 11. 2019

Skandinavski stil života već dugo puni stupce najčitanijih dizajn časopisa. Jednostavan stil koji datira iz 1950-te je pokrenut u sjevernim državama i poznat je po bijelim zidovima, drvenim namještajem sa posebnim isticanjem minimalizma i prirode. Naš članak će Vam dati ideju kako urediti u prema tom stilu.

UREDAN STIL

Bijeli zidovi, namještaj, tepih… Kad govorimo o Skandinavskom stilu, nikad nema dovoljno bijele boje. Bijela je uvijek podloga jer samo ona ima moć da stvori taj čist i uredan izgled kako bi predstavili bezvremenski i jednostavan dizajn. Kao bonus možete dodati bilo koju boju na to, kao na primjer neku koja je trenutno popularna, te s toga ne morate razmišljati da li se boje slažu.

PRIRODNI MATERIJALI

Drveni materijali u kombinaciji sa bijelom bojom obično pomažu da se stvori harmonija. Možete koristiti svijetlo sivu, izbljeđeno drvo, ali isto tako i tamno drvo, višnja ili hrast… Sve zavisi o vlastitom ukusu… Važno je da se priroda osjeti u unutrašnjosti i da se izvuće korist iz njene prirodne ljepote. Na nekim drvenim površinama, bilo na namještaju, podu ili zidu, također koriste bijelu boju, što daje interijeru više rustikalan karakter.

Ali ne zaboravite na materijale koje koriste na sjeveru, poput metala, stakla, kamena i mramora koji se veoma koristi na završnom dizajnu namještaja kako bi pridonio ljepoti namještaja, poput stolova za konferencije ili dneven sobe. Pri tome, u Skandinavskom stilu ne morate okljevati ako želite koristiti neke prirodne tekstile poput platna, pamuka, vune ili kože.

Također, imajte na umu da je priroda sama po sebi nosioc inspiracije, idea i inovacije. Preporučujemo mirnu atmosferu šume ili opasnu moć vukova pogleda.

KOLEKCIJA PRIRODA i PEJZAŽ

Autor: KaterinaEuroposteriStvaram svoj svijet

Od 1999. Europosteri su jedna od najvećih web trgovina plakata, zidnih grafika i darova s licenciranom robom u Češkoj i cijeloj Europi. Nudimo ogroman izbor plakata iz filmove, igara ili sportova svih veličina, kao i široku paletu originalnih poklona za istinske ljubitelje Ratova zvijezda, Harryja Pottera, stripova ili cijele obitelji Warner Bros. Znamo da su šalice, figurice, puzzle i odjeća najbolji poklon za sve, bez obzira na dob i interes. Ali ako ste ljubitelj dizajna interijera, onda ste i Vi na pravom mjestu! Svakodnevno ispisujemo zidne tapete, ilustracije, fotografije i umjetničke reprodukcije i šaljemo ih u više od 25 zemalja kako bi naši kupci bili zadovoljni.


1 EUR = 7.53450 HRK

 

© 1999–2023 Europosteri. Sva prava pridržana.