We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Otkrijte najbolje ponude za ovaj tjedan: PUTOVANJA popust -20 % ×

Skandinavski stil života

04. 11. 2019

Skandinavski stil života već dugo puni stupce najčitanijih dizajn časopisa. Jednostavan stil koji datira iz 1950-te je pokrenut u sjevernim državama i poznat je po bijelim zidovima, drvenim namještajem sa posebnim isticanjem minimalizma i prirode. Naš članak će Vam dati ideju kako urediti u prema tom stilu.

UREDAN STIL

Bijeli zidovi, namještaj, tepih… Kad govorimo o Skandinavskom stilu, nikad nema dovoljno bijele boje. Bijela je uvijek podloga jer samo ona ima moć da stvori taj čist i uredan izgled kako bi predstavili bezvremenski i jednostavan dizajn. Kao bonus možete dodati bilo koju boju na to, kao na primjer neku koja je trenutno popularna, te s toga ne morate razmišljati da li se boje slažu.

PRIRODNI MATERIJALI

Drveni materijali u kombinaciji sa bijelom bojom obično pomažu da se stvori harmonija. Možete koristiti svijetlo sivu, izbljeđeno drvo, ali isto tako i tamno drvo, višnja ili hrast… Sve zavisi o vlastitom ukusu… Važno je da se priroda osjeti u unutrašnjosti i da se izvuće korist iz njene prirodne ljepote. Na nekim drvenim površinama, bilo na namještaju, podu ili zidu, također koriste bijelu boju, što daje interijeru više rustikalan karakter.

Ali ne zaboravite na materijale koje koriste na sjeveru, poput metala, stakla, kamena i mramora koji se veoma koristi na završnom dizajnu namještaja kako bi pridonio ljepoti namještaja, poput stolova za konferencije ili dneven sobe. Pri tome, u Skandinavskom stilu ne morate okljevati ako želite koristiti neke prirodne tekstile poput platna, pamuka, vune ili kože.

Također, imajte na umu da je priroda sama po sebi nosioc inspiracije, idea i inovacije. Preporučujemo mirnu atmosferu šume ili opasnu moć vukova pogleda.

KOLEKCIJA PRIRODA i PEJZAŽ

Autor: KaterinaDecorate your life!

Od 1999. godine, Europosteri su postali jedan od najboljih prodavača plakata, zidnih murala i zidne umjetnosti. Trenutno surađujemo s umjetnicima, fotografima i grafičkim dizajnerima iz cijele Europe. U našoj ponudi možete pronaći najljepše poznate slike, kao i potpuno nova umjetnička djela suvremenih umjetnika. Rado ćemo isprintati vaše fotografije, a na vaš zahtjev stavit ćemo vaše otiske u okvire visoke kvalitete. Mi stvarno volimo dizajn interijera međutim, ne zaboravljamo gekove i ljubitelje glazbe za koje stalno širimo našu ponudu postera, šalica, majica, kolekcionarskih figurica i drugih licenciranih proizvoda i poklona.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (samo na engleskom)

Ponedjeljak – Petak ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosteri. Sva prava pridržana.

Ova web stranica koristi kolačiće. Ako nastavite koristiti naše usluge, pretpostavljamo da pristajete na upotrebu kolačića. Više podataka Slažem se ×
Top