Filmski osvrt: Liga Pravde – očekivali smo više

06. 12. 2017

Kada vam se ispune svi snovi… Da. Onda kada pet najpoznatijih super heroja udruži svoje moći u jedan tim. Ipak, očekivali smo više.

Novi film Liga pravde okuplja Batman-a, Superman-a, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg i Flash u jedan tim. Sve počinje sa Bruce Wayne-om, koji zaobiđe individualno sve super heroje kako bi ih zaveo u zajedničku borbu protiv uništenja planete.

Film je obećavao mnogo akcije, ali ipak nije to ispunio do kraja. Očekivanja su bila mnogo veća. Sam početak filma je bio malo monoton. Dugo im je trebalo da okupe tim te sama suradnja nije dobra kao npr u Osvetnicima.

Ono što su tvorci definitivno usavršili je zanimljiv skup činjenica koji nam daje utisak da je Liga pravde najbolji DC comics film do sada. Iako DC nije poznat kao najbolji filmski studio, očito je da su u ovaj film uložili mnogo truda. Iako, sa stajališta obožavatelja stripova, ne bi naškodilo filmu da su se malo više sljedile osnove stripa i bolje dočarali pojedinačni likovi. To se odnosi i na negativne likove, koji su isto mogli biti malo bolje izraženi.

Ipak, Wonder Woman (Gal Gadot) nas je veoma zabavila, a sa njom i Batman (Ben Affleck). Izgledao je veoma neprevidljivo na prvi pogled, ali je ulogu usavršio – kao i uvijek. Veliko iznenađenje je bio Aquaman (Jason Mamoa) koji je imao savršenu fizionomiju. Iako, nije čudno da on uvijek da 100% u svim svojim ulogama kao i u Conan Barbarian.

Ono što filmu definitivno ne može nedostajati su efekti. Zanimljiva je scena gdje Flash trči oko Superman-a koji se polako okrene i gleda za njim. Ima nešto u toj sceni.

Vjerujemo da svaki novi DC film će biti sve bolji i bolji. Dajemo mu 4 od 5!

Posteri Liga Pravde

Aneta

I love to share simple, doable ideas to decorate, organize and love the home you have. What´s the best - no big budget need! I also love travelling, tasty food, my cat and of course my job!Decorate your life!

Poduzeće Europosteri.hr je osnovano 1999. godine. Od tada smo postali jedni među najvećim europskih proizvođačima proizvoda kao što su plakati, umjetnički tisakkalendari, te slike i zidno slikarstvo. Nudimo cjelokupnu uslugu uokvirivanja, pakiranja i otpreme. Naš najveći prioritet i obveza je zadovoljstvo naših kupaca.

 

© 1999 – 2018, Europosteri.hr Sva prava pridržana

info@europosteri.hr

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo osigurali da na našoj mrežnoj stranici imate najbolje iskustvo. Više podataka Slažem se ×
Top
Uokvirivanje Uokvirivanje Online uokvirivanje
100% zadovoljnih kupaca 100% zadovoljnih kupaca
Sve na zalihama! Sve na zalihama! Šaljemo najkasnije do 24 sati
3+1 gratis 3+1 gratis Svaki četvrti plakat vam je besplatan
Program vjernosti Program vjernosti Uštedite 10% na svakoj narudžbi koju napravite
MysticCase MysticCase Neobičan dar