We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % na odabrane zidne proizvode OSVOJITE KOD ZA POPUST

Posjetimo Batmana u Gotham Cityju!

07. 02. 2022

Tko ne poznaje Batmana,  zaštitnika Gotham Cityja.  Stripovi, filmovi, igre, pa čak i LEGO, sve su  to  mjesta na kojima  možete  upoznati našeg heroja šišmiša.  A  jeste li znali da je Batman  treći najbogatiji superheroj? Prvo mjesto pripada Black Pantheru, a drugo Iron Manu.  A ako Vam se sviđa način života ovog junaka, ne brinite se! Živjeti kao Batman  košta samo 682 450 750 dolara.

Batmanovo prvo pojavljivanje bilo je  1939. godine i odmah  je postao  omiljeni dio  DC stripova. Godine 1940., Robin se pridružio Batmanu kao njegov pouzdani pomoćnik.  I od tada, stripovi s našim herojem pune  trgovine  širom  svijeta. Prvi film o Batmanu izašao je  1966. godine, a prvi glumac koji ga je portretirao bio je Adam West. U prvom filmu već ima puno problema!  S njim se suočavaju  četiri legendarna  negativca – Catwoman, Pingvin, Joker i Riddler. Cesar Romero, koji je glumio Jokera,  odbio je obrijati  brkove za tu ulogu.    Vizažisti  su  to pokušali pokriti najbolje  što su mogli, ali  još uvijek se jasno vide. To se, ipak, nekako  uklapa u cijelu kaotičnu Joker osobnost.

U  današnje vrijeme društvenih  mreža obožavatelji mogu progovoriti  ako im se nešto ne sviđa.  Ta opcija nije bila  dostupna  1988.  Što   su autori stripova  smislili? U  četverodijelnoj   seriji stripova Smrt  u obitelji   čitateljima su dali mogućnost  da odluče kako će se priča  nastaviti.  I to nije bila bilo kakva odluka, obožavatelji  su  mogli odlučiti  o Robinovom životu. Preko 10 000 ljudi nazvalo  je  telefonski broj na kojem se  odluka donosila i samo 72 glasa odlučila su o kraju  Robinovog života. DC se suočio s nekim zazorom zbog ubojstva jednog od glavnih  likova.  Međutim,  priča je još uvijek popularna među obožavateljima, a  2020. godine  izašao je kratki interaktivni film Batman: Smrt u obitelji. Za vas kao  gledatelja postoji 7 različitih završetaka.

Tijekom  godina  Batmana  glumili su mnogi različiti glumci.  Po ulozi su poznati Micheal Keaton, Ben Affleck, George Clooney i Christian Bale. A ove godine im se pridružuje  Robert Pattinson poznat  iz Sumraka, Harryja Pottera i Plamenog pehara  i Teneta. Pattinson  se  godinama pripremao  za svoj debi u DC-u,  datum  izlaska je nekoliko puta odgađan zbog  pandemije. A što on radi kako bi se pripremio  za  ulogu? Prije  svega, fokusira se na tjelesni trening za svoju superherojsku formu, počeo je vježbati jiu jitsu. Također, da bi stvarno utjelovio  lik, pročitao je  puno  stripova,  klasičnih i modernih. Ulogu Batmanovih neprijatelja dobili su Colin Farrell i Paul Dano, a Zoë Kravitz će se pojaviti kao Catwoman.

Ipak, nitko od  tih glumaca ne  može reći da je najviše puta glumio  Batmana.  Ovaj naslov pripada Kevinu Conroyu,  koji je utjelovio lik više od trideset puta u animiranim filmovima, serijama i video igrama. Također, samo jedan glumac može reći da je glumio  i  Batmana i Supermana.  To je Ben Affleck, koji je utjelovio oba lika. Mogao bi imati dvostruku ulogu u Batman vs Superman. Batman prolazi kroz transformaciju  1996. godine kada je došlo do suradnje između DC-a  i MARVEL-a. U ovom stripu, Batman i Wolverine postaju jedno.  Taj novi lik se zove Dark Claw, svojim pravim imenom Logan Wayne koji nije heroj.

Batman  stiže u  kina 4  . ožujka 2022.   Stvarno se veselimo tome.  A vi?

 

Naša Batman kolekcijaEuroposteriStvaram svoj svijet

Od 1999. Europosteri su jedna od najvećih web trgovina plakata, zidnih grafika i darova s licenciranom robom u Češkoj i cijeloj Europi. Nudimo ogroman izbor plakata iz filmove, igara ili sportova svih veličina, kao i široku paletu originalnih poklona za istinske ljubitelje Ratova zvijezda, Harryja Pottera, stripova ili cijele obitelji Warner Bros. Znamo da su šalice, figurice, puzzle i odjeća najbolji poklon za sve, bez obzira na dob i interes. Ali ako ste ljubitelj dizajna interijera, onda ste i Vi na pravom mjestu! Svakodnevno ispisujemo zidne tapete, ilustracije, fotografije i umjetničke reprodukcije i šaljemo ih u više od 25 zemalja kako bi naši kupci bili zadovoljni.


© 1999–2024 Europosters. Sva prava pridržana.

Top