Pet činjenica o: Wonder Woman

15. 06. 2017

Novi film Wonder Woman napokon je stigao. I svima se sviđa! Naravno, ja i tim Europostera nismo izuzetak. Kako ne bismo voljeli dobar film sa superjunakom, zaista modernim specijalnim efektima i izvrsnom pričom? Ono što je utjecalo da film volimo još više je, naravno, glavna junakinja, Diana, princeza – amazonka, odnosno Wonder Woman. Vrijeme je da dobijemo opaku superjunakinju koja vrlo lako izlazi na kraj s muškarcima i vraća ih na njihovo mjesto. Ali, dok ne objavimo ocjenu filma (i možemo najaviti da će u njemu biti puno Ženske snage), odlučili smo predstaviti Vam pet malo poznatih činjenica o našoj novoj omiljenoj superjunakinji, Wonder Woman.

 1. Wonder Woman je kćer vrhovnog grčkog boga, Zeusa. Ostaci Zeusovog polomljenog štita iskorišteni su da se naprave njene narukvice koje su neuništive. Opako!
 2. Gal Gadot, glumica koja u filmu glumi Wonder Woman dvije je godine bila pripadnica Izraelske vojske. Diplomirala je pravo i natjecala se za Miss Universe. Ona je prava Wonder Woman.
 3.  Wonder Woman je napravljena kako bi predstavljala emancipitanu ženu. Ona je bila i još uvijek je ikona feministica širom svijeta. Ženska snaga!Wonder Woman Posteri! 46,90 kn svaki
  1. Asa ratnička princeza, Diana može kontrolirati i komunicirati telepatski sa svakim vojnikom u bilo kojem dijelu svijeta. To ju, uz ostale lude moći, čini najmoćnijom junakinjom u DC svijetu.
  2. U stripovima, Diana zapravo izlazi sa…. Supermanom! Čak je imala i avanturu s Batmanom, ali to baš nije uspjelo. Da, izlaženje s kolegama s posla nju uopće ne plaši. 

   POGLEDAJTE VIŠE NAŠIH WONDERWOMAN PROIZVODA

   KUPITE SVE NAŠE DC PROIZVODE

   

Dominika

I enjoy making people happy. If you are into traveling, food and are funny you are my type of person. One Direction is my one true love, and I'd like to learn how to play the piano.

www.instagram.com/domchamenc/Decorate your life!

Poduzeće Europosteri.hr je osnovano 1999. godine. Od tada smo postali jedni među najvećim europskih proizvođačima proizvoda kao što su plakati, umjetnički tisakkalendari, te slike i zidno slikarstvo. Nudimo cjelokupnu uslugu uokvirivanja, pakiranja i otpreme. Naš najveći prioritet i obveza je zadovoljstvo naših kupaca.

 

© 1999 – 2018, Europosteri.hr Sva prava pridržana

info@europosteri.hr

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo osigurali da na našoj mrežnoj stranici imate najbolje iskustvo. Više podataka Slažem se ×
Top
Uokvirivanje Uokvirivanje Online uokvirivanje
100% zadovoljnih kupaca 100% zadovoljnih kupaca
Sve na zalihama! Sve na zalihama! Šaljemo najkasnije do 24 sati
3+1 gratis 3+1 gratis Svaki četvrti plakat vam je besplatan
Program vjernosti Program vjernosti Uštedite 10% na svakoj narudžbi koju napravite
MysticCase MysticCase Neobičan dar