Pet činjenica o: TV serija Sherlock

14. 01. 2017

Sherlock dramatska TV serija predstavlja suvremenu verziju klasičnih detektivskih priča Sir Arthura Conana Doylea i prepričava ih u londonu 1890-ih. Što očekujete u četvrtoj sezoni? Ako ste veliki obožavatelj Sherlocka Holmesa kao mi, imate sreće! Prikupili smo pet zabavnih činjenica kako bismo Vam olakšali čekanje novih epizoda!

sherlockBLOG1

Sherlock – London i Odvratna nevjesta posteri; 46,09 kn svaki

1. Glumac koji glumi Sherlocka Holmesa ozbiljno se pripremao za tu ulogu! I mrzi njegovu kosu.

Benedict Cumberbatch stekao je formu za svoju ulogu vježbajući Bikram jogu i plivajući. I rekao je The Timesu da mrzi što mora pustiti kosu radi svoje uloge! Ali mi to obožavamo!

2. On nije sociopat…

“Obavite svoje istraživanje, Andersone,” rekao je Holmes, “Ja sam visoko funkcionalan sociopat.” Prema psihologinji Marii Konnikovoj, prema opisima u knjigama on je previše volio i suosjećao kako bi bio sociopat!

sherlockBLOG2

Poster sa Sherlockovim citatima; cijena 46,90 kn

3. Speedyjev kafić je STVARAN.

Kafić u kojem prodaju sendviče, a u koji često zalaze Holmes i Watson, zaista postoji u Gower Streetu u Londonu! Obožavatelji koji ga posjećuju mogu probati grickalice inspirirane Sherlockom. Ukusno.

4. Zašto po sezoni postoje samo tri epizode?:

Britanska televizija stvari obavlja drugačije od američkih serija. U serijama iz SAD-a obično u jednoj sezoni snime 10 epizoda. Su – autor Steven Moffat izjavio je da svaku epizodu smatraju 90-minutnim filmom. Kvaliteta prije kvantitete!

5. Zlikovac iz serije Charles Augustus Magnussen ima raskošan dom, ali u njemu zapravo nitko ne živi u pravom životu.

U seriji je zlikovčeva kuća nazvana Appledore. U stvarnom životu, kuću posjeduju inženjer Sir David McMurtry i njegova žena. Ne žive u njoj, jer njegova žena smatra da je “previše neukusna.” Kakva šteta.. nama ne bi smetalo da živimo tamo!

PRONAĐITE SVOJE OMILJENE PREDMETE S TEMOM SHERLOCKA!

Tags: sherlock, TV show

marija

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Poduzeće Europosteri.hr je osnovano 1999. godine. Od tada smo postali jedni među najvećim europskih proizvođačima proizvoda kao što su plakati, umjetnički tisakkalendari, te slike i zidno slikarstvo. Nudimo cjelokupnu uslugu uokvirivanja, pakiranja i otpreme. Naš najveći prioritet i obveza je zadovoljstvo naših kupaca.

 

© 1999 – 2018, Europosteri.hr Sva prava pridržana

info@europosteri.hr

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo osigurali da na našoj mrežnoj stranici imate najbolje iskustvo. Više podataka Slažem se ×
Top
Uokvirivanje Uokvirivanje Online uokvirivanje
100% zadovoljnih kupaca 100% zadovoljnih kupaca
Sve na zalihama! Sve na zalihama! Šaljemo najkasnije do 24 sati
3+1 gratis 3+1 gratis Svaki četvrti plakat vam je besplatan
Program vjernosti Program vjernosti Uštedite 10% na svakoj narudžbi koju napravite
MysticCase MysticCase Neobičan dar