Pet činjenica o: Rick and Morty

17. 04. 2017

Ova omiljena animirana komedija Adult Swima na Cartoon Networku od srca nas nasmijava od prvog prikazivanja u prosincu 2013. Treća sezona dolazi tijekom ljeta i polako gubimo strpljenje! Prikupili smo pet zanimljivih činjenica za Vas, kako biste bili još uzbuđeniji prije novih epizoda u kojima se pojavljuju naš obožavani ludi znanstvenik, Rick Sanchez, njegov unuk, Morty Smith i cijelo društvo!

Nekoliko Rick and Morti postera! Svaki 46,90 kn

1. Scenarij za seriju dan je samo u osnovnim crtama. Glumci koji likovima posuđuju glasove dana je samo skica zapleta, a ostatak svoje uloge improviziraju, što seriji daje realističnosti.

2. Justin Roiland nije samo glas Ricka i Mortyja (i još nekoliko likova!), nego je i direktor, pisac, animator i producent serije!

3. Justin Roiland ponekad pošalje išarane prikaze likova radi šale s animatorima, ali neki su od likova doista stvoreni i uvedeni u seriju.

4. Bryan Cranston je bio na audiciji za ulogu Jerryja tijekom početka produkcije.

5. Rickyjevo podrigivanje u potpunosti je pravo i nije dodano u postprodukciji putem audio efekata (haha).

KUPITE SVE NAŠE RICK AND MORTY PROIZVODE!

marija

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Poduzeće Europosteri.hr je osnovano 1999. godine. Od tada smo postali jedni među najvećim europskih proizvođačima proizvoda kao što su plakati, umjetnički tisakkalendari, te slike i zidno slikarstvo. Nudimo cjelokupnu uslugu uokvirivanja, pakiranja i otpreme. Naš najveći prioritet i obveza je zadovoljstvo naših kupaca.

 

© 1999 – 2018, Europosteri.hr Sva prava pridržana

info@europosteri.hr

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo osigurali da na našoj mrežnoj stranici imate najbolje iskustvo. Više podataka Slažem se ×
Top
Uokvirivanje Uokvirivanje Online uokvirivanje
100% zadovoljnih kupaca 100% zadovoljnih kupaca
Sve na zalihama! Sve na zalihama! Šaljemo najkasnije do 24 sati
3+1 gratis 3+1 gratis Svaki četvrti plakat vam je besplatan
Program vjernosti Program vjernosti Uštedite 10% na svakoj narudžbi koju napravite
MysticCase MysticCase Neobičan dar