Pet činjenica o: Marvelovi stripovi

18. 03. 2017

Marvel stripovi puno su toga prošli od prvog pojavljivanja u Timely Publications 1939. Prošli su nekoliko promjena imena, a njihovi superheroji su se mijenjali iz stripova u filmove. Većina njihovih priča odvija se u Marvel Svemiru koja je odraz grada New Yorka. Neki od nama najdražih Marvelovih junaka uključuju Spidermana, Kapetana Ameriku, Hulka, Iron Mana, Wolverina Deadpool, da spomenemo samo neke. Imaju i moćne timove, kao što su Osvetnici, X-Men i Fantastična četvorka. Prikupili smo pet nama omiljenih zanimljivih činjenica o Marvelu, samo za Vas!

Marvel – Universe Poster; cijena 46,90 kn

1. Spider-man je originalno bio ideja koju je odbacio Marvelov urednik Martin Goodman.
Paukovi nisu kukci omiljeni svima. Ali, na sreću, ipak je odabran i jedan je od najpopularnijih superjunaka u povijesti! Za stvaranje Spidermana zahvaljujemo Stanu Leeju.

2. Hulk je zamišljen kao siv.
To jednostavno ne bi bio Hulk kojeg danas lako prepoznajemo. Radi problema s ispisom na kraju je ispao zelen.

Marvel Deco – Hulk i MARVEL – Kapetan Amerika retro posteri; 46,90 kn svaki

3. Kapetan Amerika originalno nije bio dio Osvetnika.
Pojavio se u četvrtom dijelu Osvetnika. Originalni tim Osvetnika uključivao je Hulka, Ant-Mana, Osu, Thora  i Iron Mana. E, da, a rođendan Kapetana Amerike je 4. srpnja, američki Dan neovisnosti.

4. Marvel je 1973. pokušao zaštititi riječ “zombi”.
Među drugim riječima zombi nije uspio radi…jednostavno se prečesto koristi. Zato su uspjeli zaštititi riječ “superjunak”.

5. Marvel je 1966. bankrotirao.
Bez obzira na prodaju filmskih prava za svoje superjunake, Marvel je bankrotirao, jer je puno ljudi prestalo kupovati stripove. Filmovi su, izgleda, pomogli da stripovi ponovno postanu popularni!

KUPITE SVE NAŠE MARVEL PROIZVODE!

marija

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Poduzeće Europosteri.hr je osnovano 1999. godine. Od tada smo postali jedni među najvećim europskih proizvođačima proizvoda kao što su plakati, umjetnički tisakkalendari, te slike i zidno slikarstvo. Nudimo cjelokupnu uslugu uokvirivanja, pakiranja i otpreme. Naš najveći prioritet i obveza je zadovoljstvo naših kupaca.

 

© 1999 – 2018, Europosteri.hr Sva prava pridržana

info@europosteri.hr

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo osigurali da na našoj mrežnoj stranici imate najbolje iskustvo. Više podataka Slažem se ×
Top
Uokvirivanje Uokvirivanje Online uokvirivanje
100% zadovoljnih kupaca 100% zadovoljnih kupaca
Sve na zalihama! Sve na zalihama! Šaljemo najkasnije do 24 sati
3+1 gratis 3+1 gratis Svaki četvrti plakat vam je besplatan
Program vjernosti Program vjernosti Uštedite 10% na svakoj narudžbi koju napravite
MysticCase MysticCase Neobičan dar