Pet činjenica o: Marilyn Monroe

20. 08. 2017

Vječna Hollywoodska zvijezda Marilyn Monroe bila je velika misterija, ne samo za njen tim s kojim je radila, nego i za svoje najbliže prijatelje. Nije baš veliko iznenađenje kad pogledamo njenu slavu. Ona je tako velika da ju gotovo nitko na svijetu ne bi preuzeo, a to je i jedan od razloga zbog kojih je tako rano otišla. BIla je prelijepa, talentirana, uspješna, a njen je život bio pun skandala, poznatih ljudi, ljubavi, ali i razočaranja. Pripremili smo pet činjenjica o Marilyn, za koje nikad ne biste pomislili da su istinite.

1. Nikad nije bila nominirana za Oscara.

Čak i tako uspješna, nikad nije dobila ovu nagradu akademije. To baš i nije velika stvar, jer je dobila tri Zlatna globusa od četiri nominacije.

2. Imala je problema s pamćenjem teksta.

Svatko ima slabost, a njena je bila da je često imala problema s pamćenjem svog teksta. Većina profesionalaca smatra da je to bila posljedica stresa ispred kamere.

3. Imala je poprilično malu plaću.

Ako usporedimo Marilyninu plaću s njenim kolegicama glumicama, otkrit ćemo da je njena plaća bila prilično mala. Na primjer, u filmu Muškarci više vole plavuše radila je s Jane Russel, koja je imala deset puta veću plaću od Marylin.

James Paterson – Slikani poster, 61 × 91,5 cm

4. Ponekad je o sebi govorila u trećem licu.

Glumac Eli Wallach rekao je o Marilyn da je tijekom njihovog sastanka rekla da se povremeno osjeća kao Marilyn. I fotograf Sam Shaw bio je prisutan kad je rekla „ovo Marilyn nikad ne bi napravila“.

5. Joe DiMaggio, Marilynin suprug, slao je cvijeće na njen grob tri puta tjedno dvadeset godina.

Njen je muž obećao da će, ako Marilyn umre, slati dvanaest ruža tri puta tjedno. Održao je obećanje punih dvadeset godina. To je bila prava ljubav koju ni smrt nije pobijedila!

POGLEDAJTE VIŠE NAŠIH PROIZVODA INSPIRIRANIH MARILYN MONROE

Lucia

Make art, spread love and have fun! That's how I live my life.

www.instagram.com/ejdznerka/Decorate your life!

Poduzeće Europosteri.hr je osnovano 1999. godine. Od tada smo postali jedni među najvećim europskih proizvođačima proizvoda kao što su plakati, umjetnički tisakkalendari, te slike i zidno slikarstvo. Nudimo cjelokupnu uslugu uokvirivanja, pakiranja i otpreme. Naš najveći prioritet i obveza je zadovoljstvo naših kupaca.

 

© 1999 – 2018, Europosteri.hr Sva prava pridržana

info@europosteri.hr

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo osigurali da na našoj mrežnoj stranici imate najbolje iskustvo. Više podataka Slažem se ×
Top
Uokvirivanje Uokvirivanje Online uokvirivanje
100% zadovoljnih kupaca 100% zadovoljnih kupaca
Sve na zalihama! Sve na zalihama! Šaljemo najkasnije do 24 sati
3+1 gratis 3+1 gratis Svaki četvrti plakat vam je besplatan
Program vjernosti Program vjernosti Uštedite 10% na svakoj narudžbi koju napravite
MysticCase MysticCase Neobičan dar