Pet činjenica o: Akademijine nagrade

13. 02. 2017

Naš je tim sve uzbuđeniji kako se 87. dodjela nagrada Oskara približava. Ne možemo dočekati da vidimo koji će film osvojiti Akademijine nagrade! Već smo Vam predstavili naše osobne favorite u prethodnom blogu i obasjali neke manje poznate kategorije. Sad Vam želimo dati pet uzbudljivih, nepoznatih činjenica o Oskarima. Nakon toga ćete sigurno moći impresionirati svoje prijatelje kad ceremonija počne!

Tri postera Oskar 2017 iz naše kolekcije; 46,90 kn svaki

  1.  Ben-Hur (1959), Titanik (1997) and Gospodar prstenova osvojili su najviše nagrada: 11 Oskara! Povratak kralja (2003) jedini je film koji je osvojio sve nagrade u svakoj kategoriji u kojoj je nominiran.
  1.  Marlon Brando i Robert De Niro su jedini glumci koji su dobili nagradu za istu ulogu: Vito Corleone. Gluma Roberta De Nira pomogla je filmu Kum II (1974) da osvoji nagradu za najbolji film, što ga čini jedinim nastavkom koji je dobio tu prestižnu nagradu.
  2. Dva su glumca dobila Oskare nakon svoje smrti: Peter Finch i Heath Ledger. Ledger ga je osvojio kao Joker u Vitezu tame (2008), a umro je tijekom uređivanja filma.
  3. Od 1967., od uloge u filmu Goli u sedlu, Jack Nicholson nominiran je 12 puta. To ga čini glumcem s najviše nominacija za Akademijinu nagradu. Dobio ju je tri puta, što ga čini glumcem s najviše osvojenih Oskara.Sedam nominacija za Oskara! Pakleni šund – guns poster; 46,90 kn
  4. I naša posljednja zabavna činjenica: Svjetski poznati kipići Oskara daju se sretnim dobitnicima pod strogim uvjetima. Ako ga žele prodati, prvo ga moraju ponuditi Akademiji po cijeni od 1 američkog dolara. Samo da bi se izbjeglo da ih ljudi prodaju za velike količine gotovine.

marija

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Poduzeće Europosteri.hr je osnovano 1999. godine. Od tada smo postali jedni među najvećim europskih proizvođačima proizvoda kao što su plakati, umjetnički tisakkalendari, te slike i zidno slikarstvo. Nudimo cjelokupnu uslugu uokvirivanja, pakiranja i otpreme. Naš najveći prioritet i obveza je zadovoljstvo naših kupaca.

 

© 1999 – 2018, Europosteri.hr Sva prava pridržana

info@europosteri.hr

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo osigurali da na našoj mrežnoj stranici imate najbolje iskustvo. Više podataka Slažem se ×
Top
Uokvirivanje Uokvirivanje Online uokvirivanje
100% zadovoljnih kupaca 100% zadovoljnih kupaca
Sve na zalihama! Sve na zalihama! Šaljemo najkasnije do 24 sati
3+1 gratis 3+1 gratis Svaki četvrti plakat vam je besplatan
Program vjernosti Program vjernosti Uštedite 10% na svakoj narudžbi koju napravite
MysticCase MysticCase Neobičan dar