We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OTKRIJTE najbolje PONUDE za ovaj tjedan: FILMOVI POSTERI popust 25 % ×

Pet činjenica: Kapetan Marvel

14. 08. 2018

2019 godine, Marvel studio će prestaviti Kapetana Marvel na velikim ekranima po prvi put. Total od 7 heroja će pasti pod alias Kapetan Marvel u stripovima; prvi će biti Mar-Vell, vanzemaljski vojni oficir Kree-a čija je misija da promatra ljude na zemlji dok oni proizvode nepotrebnu tehnologiju za istraživanje svemira. Zadnji tko će prestavljati Kapetana Marvel je ustvari gđica. Marvel – Carol Danvers, koja će biti superheroj u nadolazećem filmu.

Razni indetiteti

Prije nego je postala Kapetan Marvel u čast njenom mentoru Kapetanu Mar-Vell, Carol Danvers je poznata kao gđica. Marvel, Binary i Warbird. Dobila je svoje supermoći tijekom nesreće gdje je psyche-magnetron eksplodirao i njen DNA se isprepletao sa Kapetanom Mar-Vellovim. Naposljetku, postala je ljudski-Kree-hibrid sa sposobnošću za borbu, manipulaciju energije, supersnagu i otpornost na ozljede. Genetički eksperimenti koji su se sprovodili na njoj od strane vanzemaljske rase Brood rezultirali su se u transformaciji njenog fizičkog izgleda i početak njenog imena Binary.

Mnogo prijašnjih zaposlenja

Carol Danvers je počela raditi za U.S. Air i trenirana je da bude špijun. Kasnije je dobila mogučnost za veliki napredak u karijeri i postala je Direktor sigurnosti za NASA-u gdje je upoznala Dr. Walter Lawson aka. Kapetan Mar-Vell. Sljedeći završetak njenog rada u NASA-i, napisala je ljuti članak o vremenu provedenom u organizaciji. Objavljivanje članka dovelo je do zaposlenja kod Peter Parker-a u Daily Bugle kao urednika ženske produžnice.

Njena borba sa alkoholizmom

Nakon što je Carol izgubila većinu svojih supermoći, počela je njena borba sa alkoholom. Njen alkoholizam se povezao sa njenim poslom sa Osvetnicima i čak je doveo do suspenzije kad se pojavila pijana na dužnost.

Simbol feminizma

Carol Danvers je stvorena da bi predstavila feminističke vrijednosti kao snažnu, ambicioznu i marljivu ženu. Ipak, njen orginalan kostim nije predstavljao te vrijednosti i potaknuo je polemiku zbog minimalne pokrivenosti tijela i veoma neefektivan u borbi. Stoga, njen kostim se prilagodio na cijelo tijelo kakav je i dan danas.

DC-ev Kapetan Marvel

DC je napravio superheroja sa aliasom Kapetan Marvel prije Marvela. Svejedno, Marvel je putem pravnih postupaka natjerao DC da promjeni ime svoga heroja u Shazam (koji će se isto pojaviti na velikim ekranima sljedeće godine).

VIŠE O MARVELU

Autro: AylinDecorate your life!

Sa Europosterima, smo na tržištu od 1999, i sa vremenom smo postali jedan od većih prodavača postera, zidnih tapeta, fotografija, reprodukcije slika i ostalih raznih proizvoda. Rastemo iz godine u godinu, i pokušavamo prilagoditi našu ponudu Vašim potrebama. Možemo isprintati Vaše postere, uokviriti slike ili Vas možemo inspirirati sa našim blogom, gdje ćete naći mnogo novosti iz svijeta filma, TV serija i potpuno novih ideja za dizajn interijera.

Posjetite našu web stranicu i saznajte što je nedostajalo Vašem domu.

 

© 1999 – 2020, Europosteri.hr Sva prava pridržana

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55

Ponedjeljak - Petak
7:00 - 15:00

 

 

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo osigurali da na našoj mrežnoj stranici imate najbolje iskustvo. Više podataka Slažem se ×
Top