Ocjena video igre: Halo Wars 2

02. 04. 2017

Naš blog s ocjenama video igara potpuno je nov i ovo je naša prva objava! Prva na našoj listi je nova Halo Wars 2 igra, koja donosi intenzivnu priču o preživljavanju u Halo Svemiru u žanru RTS (strategije u stvarnom vremenu). Na žalost, najdojmljiviji lik u povijesti, Master Chief neće se pojaviti. Nadamo se da ćete uživati u našem mišljenju o igri i pripazite, jer će biti i nekoliko otkrivanja pojedinosti o igri!

Halo Wars 2 – Key Art Poster; Cijena 46,90 kn

Tijek priče

U igri, igrač je na UNSC brodu koji nosi ime Spirit Of Fire, s timom kojeg vodi kapetan James Cutter. Radnja se zbiva upravo nakon igre Halo 5 u kojoj je Master Chief imao svoja… razilaženja s Cortanom . Ciljevi su postavljeni u 12 odvojenih misija. Neprijatelja predstavlja Kovenantska vojna frakcija koju vodi vođa po imenu Atriox. Cilj je igre zaustaviti neprijateljske snage u stvaranju uništavajućih Halo prstena.

Likovi

Prvo, tu su Spartanci čiji je mozak ispran i nemaju osobnosti ili bilo kakvih emocija. Odgojeni su kako bi bili ratni strojevi. Nakon toga, tu je UI po imenu Isabel. Njene emocije, strahovi i nade lijepo su predstavljeni pred timom, tako da ju doživljavamo vrlo nalik ljudima. Ona ima ulogu vodiča tijekom većine kampanja. Na kraju, tu je i zločinac Atriox, koji se najviše razvija tijekom ove igre. Vidjeli smo njegovu pozadinsku priču, njegove motive i kako zastrašujući može biti. Njegova nesposobnost u ulozi vođe čini nevjerojatnim da uopće može skupiti i pokrenuti vojsku.

Tijek igre

Igra je nevjerojatna. Struktura kampanja i priča se ne ponavljaju, što ju čini zanimljivom. Digitalni efekti su jako dobro dizajnirani. Uništavanje Bansheeja i Duhova u igri nikad nije bilo tako dobro. Jedini nedostatak je što u igri imate samo dvije frakcije i to ju čini pomalo dosadnom. Civilizacija Forerunnera bi mogla biti dobar kandidat za još jednu frakciju. Oni imaju potencijal ponovnog proigravanja u igrama u kojima sudjeluje više igrača. jer je mehanika igre toliko dobra.

Sveukupno gledano, igra je zabavna za igranje, ali joj nedostaje nešto uzbuđenja u elementima zapleta. Kompanija je nova u svijetu RTS-a i mora još puno toga naučiti, ali budućnost igre izgleda obećavajuće. Halo Wars 2 mogli bi se popraviti s boljim likovima i interesantnijim scenarijem. Nadamo se da ste uživali u našoj prvoj ocjeni video igre i, ako ste ljubitelj Haloa poput nas, nemojte zaboraviti…

KUPITE SVE NAŠE POSTERE I ROBU S TEMOM HALO WARSA!

i

KUPUJTE NAŠE GAMERSKE POSTERE!

marija

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Poduzeće Europosteri.hr je osnovano 1999. godine. Od tada smo postali jedni među najvećim europskih proizvođačima proizvoda kao što su plakati, umjetnički tisakkalendari, te slike i zidno slikarstvo. Nudimo cjelokupnu uslugu uokvirivanja, pakiranja i otpreme. Naš najveći prioritet i obveza je zadovoljstvo naših kupaca.

 

© 1999 – 2018, Europosteri.hr Sva prava pridržana

info@europosteri.hr

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo osigurali da na našoj mrežnoj stranici imate najbolje iskustvo. Više podataka Slažem se ×
Top
Uokvirivanje Uokvirivanje Online uokvirivanje
100% zadovoljnih kupaca 100% zadovoljnih kupaca
Sve na zalihama! Sve na zalihama! Šaljemo najkasnije do 24 sati
3+1 gratis 3+1 gratis Svaki četvrti plakat vam je besplatan
Program vjernosti Program vjernosti Uštedite 10% na svakoj narudžbi koju napravite
MysticCase MysticCase Neobičan dar