We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % na odabrane zidne proizvode OSVOJITE KOD ZA POPUST

Koliko kolekcionarskih lutaka postoji – upoznajte Rainbow High

20. 04. 2024

Kolekcionarske lutke Rainbow High nedavno su postale dio našeg asortimana. Koliko ih možete nabaviti i što ih čini zanimljivima? Pogledajte s ekipom iz Europostera.

Lutke s pomičnim zglobovima i specifičnim dodacima za svaki model mogu biti ne samo zabavne igračke za djecu, već i izvrstan kolekcionarski hobi. Kolekcija Rainbow High relativno je nova, objavljena 2020., a prati je animirana serija s likovima na kojima se lutke temelje.

Mišljenja o lutkama su različita jer bi one trebale predstavljati studente modnih škola, no nekima je njihova odjeća previše slična i nezanimljiva. Drugi ih, pak, u pozitivnom smislu uspoređuju s lutkama Bratz. A koliko ih zapravo možete nabaviti? Trenutno bi ih trebalo biti nešto više od 200 dostupnih.

Ovdje nemamo toliki broj, ali osim užeg izbora lutaka Rainbow High, možete birati i slagalice sa svojim favoritima!

Pogledajte našu ponudu Rainbow High!EuroposteriStvaram svoj svijet

Od 1999. Europosteri su jedna od najvećih web trgovina plakata, zidnih grafika i darova s licenciranom robom u Češkoj i cijeloj Europi. Nudimo ogroman izbor plakata iz filmove, igara ili sportova svih veličina, kao i široku paletu originalnih poklona za istinske ljubitelje Ratova zvijezda, Harryja Pottera, stripova ili cijele obitelji Warner Bros. Znamo da su šalice, figurice, puzzle i odjeća najbolji poklon za sve, bez obzira na dob i interes. Ali ako ste ljubitelj dizajna interijera, onda ste i Vi na pravom mjestu! Svakodnevno ispisujemo zidne tapete, ilustracije, fotografije i umjetničke reprodukcije i šaljemo ih u više od 25 zemalja kako bi naši kupci bili zadovoljni.


© 1999–2024 Europosters. Sva prava pridržana.

Top