We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % na odabrane zidne proizvode OSVOJITE KOD ZA POPUST

Kako izgleda savršeno umjetničko djelo

10. 06. 2022

Inzistiramo na ispisu visokokvalitetnih proizvoda kako bismo usrećili naše kupce. Zato smo za vas pripremili ovaj vodič kako biste mogli biti sigurni da ćete učitati najbolja moguća umjetnička djela. Nepoštovanje naših pravila može rezultirati time da vaša umjetnička djela ne odobri naš tima kustosa ili kupci vrate, a to nitko ne želi.

Dakle, što trebate učiniti kako biste spriječili odbijanje onoga što učitate?

 

Slijedite naša pravila za učitavanje:

 • Učitajte samo visokokvalitetne slike u JPG formatu.
 • Maksimalna veličina prenesene datoteke je 20 MB.
 • Veličina datoteke trebala bi biti najmanje 2000 piksela na manjoj strani s najmanje 150 DPI.
 • Preporučeni omjeri su 2:3, 3:4 ili 1:1. U slučaju različitih omjera možda nećemo moći ponuditi sve naše mogućnosti ispisa.

Molimo vas da ne:

 • Učitavate više od 10 datoteka odjednom kako bi naš sustav imao dovoljno vremena za obradu vaših datoteka – pogotovo ako su visoke razlučivosti.
 • Postavlajte tekst ili sadržaj preblizu rubu umjetničkog djela.
 • Dodajete okvire u kompoziciji.
 • Povećavate ručno dimenzije piksela slika.
 • Dodajete filtre da biste pokušali povećati kvalitetu slika.

Prije prijenosa osigurajte:

 • Da ste vi vlasnik umjetničkog djela.
 • Da vaša umjetnička djela ne krše moral, javnost, privatnost ili bilo koja druga prava (autorska prava) ili druge osobe ili treće strane.

Najčešće pogreške prilikom učitavanja umjetničkih djela

 1. Učitavate slike loše kvalitete.

Morate biti sigurni u najvišu kvalitetu svojih prijenosa. Sve zrnate teksture i zamagljene pozadine bit će detektirane kao faktori niske kvalitete koji ne zadovoljavaju naše zahtjeve za ispisom. Imajte to na umu jer bismo mogli odbaciti sliku koja bi mogla izgledati loše na velikom ispisu.

Molimo vas da se držite naših gore navedenih pravila i učitavate samo one slike koje imaju najmanje 2000 px na manjoj veličini, to više to bolje, ali nemojte prelaziti 20 MB ukupne veličine.

 1. Ručno povećavate dimenzije piksela ili koristite filtre za povećanje kvalitete slike.

Nakon što izradite umjetničko djelo u jednoj veličini, ne biste ga trebali ručno rastezati samo kako biste zadovoljili naše zahtjeve. Svakodnevno se susrećemo s ovim slučajem i sigurno ga možemo prepoznati.

Filtri se mogu koristiti i znamo da mogu učiniti vašu umjetnost zanimljivom, ali koristite ih mudro. Filtri imaju smisla sve dok se ne koriste da nešto loše izgleda dobro. Imajte na umu da bi ispis mogao pojačati efekt filtra, pa ako niste sigurni u oštrinu svog dizajna, nemojte stavljati filtar na njega samo da biste pokrili nedostatke svog umjetničkog djela.

 1. Tekst ili važan sadržaj preblizu je rubu.

Prilikom izrade dizajna imajte na umu da trebate ostaviti malo prostora oko važnih značajki koje vaše umjetničko djelo čine posebnim. Riskirate da bude odsječen tijekom ispisa na platnu.

 1. Oko motiva koristite okvir u boji.

Korištenje okvira unutar umjetničkog djela nije preporučljivo jer možete odabrati ovu opciju bijele ili crne granice dok ispisujete svoja umjetnička djela u našoj e-trgovini.

 

 1. Učitavate više slika sa samo malo promijenjenom paletom boja ili sitnim detaljem.

Vjerujemo da svoju kolekciju art shopa možete ispuniti na drugačiji način nego samo tako da iznova koristite iste dizajne i promijenite boju. Originalnost će vam isto donijeti dodatne bodove.

Sada znate sve što trebate znati o učitavanju vaših umjetničkih djela. Počnimo odmah!

 

Učitajte svoja umjetnička djela

Tags: Art, Marketplace


EuroposteriStvaram svoj svijet

Od 1999. Europosteri su jedna od najvećih web trgovina plakata, zidnih grafika i darova s licenciranom robom u Češkoj i cijeloj Europi. Nudimo ogroman izbor plakata iz filmove, igara ili sportova svih veličina, kao i široku paletu originalnih poklona za istinske ljubitelje Ratova zvijezda, Harryja Pottera, stripova ili cijele obitelji Warner Bros. Znamo da su šalice, figurice, puzzle i odjeća najbolji poklon za sve, bez obzira na dob i interes. Ali ako ste ljubitelj dizajna interijera, onda ste i Vi na pravom mjestu! Svakodnevno ispisujemo zidne tapete, ilustracije, fotografije i umjetničke reprodukcije i šaljemo ih u više od 25 zemalja kako bi naši kupci bili zadovoljni.


© 1999–2024 Europosters. Sva prava pridržana.

Top