We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Otkrijte najbolje ponude za ovaj tjedan: FANTAZIJA & ZNANSTVENA FANTASTIKA popust -40 % ×

Inspiracija: Ulična umjetnost u interijeru

28. 04. 2019

Crtanje po zidovima je zanimacija još od davnina, ali ako kažeš “grafiti” većini ljudi će skočiti tlak i sjetiti će se derišta zbog kojeg su već tri puta krečili kuću ove godine. Jako je teško diviti se nećemu napisanom poput JOHNNY LOVES MISSY, ipak suvremeni umjetnik kojemu se trenutno najviše dive je Ulični umjetnik. Svi su vjerovatno čuli za njega, barem po njegovoj smisilici na akuciji gdje se njegova slika prodana za milijun dolara nakon kupnje sama zapalila. Da, govorimo o Banksy-u, kralju Bristolove underground scene čiji pravi identitet još nitko ne zna.

#Izrazi svoje mišljenje

Banksy-eva umjetnost nije za svakoga. Banksy, tko god da je on, je osoba koja voli provocirati i sarkastično se osvrtati na političke i kulturne teme u svojoj umjetnosti. On kombinira grafite sa predlošcima koja je popularna metoda korištena i van Velike Britanije. Ipak, u njegovom slučaju, njegova umjetnost je veoma vrijedna.

#Ulična umjetnost ne pripada samo na uličnim zidovima

Nije potrebno živjeti na ulici ili biti milijunaš kako bi imali neke od Banksy Umjetnine kod kuće. Mi nismo jedini koji su uočili da ulična umjetnost izgleda dobro u modernom interijeru. Možda ste doživili situaciju gdje Vas vaš tinejdžer moli da uredite njihovu sobu na malo drugačiji naćin što odbijete pri samoj pomisli koliko bi posla bilo potrebno da se grafiti izbrišu sa zida. Srećom, postoji bolja i lakša solucija – Zidne tapete! Možete naći veliki izbor u našoj kolekciji!

#Moguće je čak i bez spreja i ljepila

Možda zidne tapete povezujete sa mnogo rada i ljepila i nereda, ali nije uvijek to tako težak posao. Ipak, ako niste baš za ljepljenje zidnih tapeta, i dalje možete imati Banksy umjetnost kod kuće. Sigurni smo da ćete uživati u Printanoj umjetnosti. Kao i grafiti zidne tapete, Banksy printana umjetnost izgleda fantastično u čistom modernom interijeru, ali također dobro izgledaju i na zidu od cigle.

Bilo da ste se odlučili za zidne tapete ili printanu umjetnost, nema potrebe da se brinite za budget ostavljen za ljetne praznike. Printana umjetnost nije tako skupa i sa nama nema opasnosti da dobijete paket koji će se zapalitit 😊 Ako niste baš zainteresirani za grafite, ali Vam se sviđa idjea godišnjeg odmora, možda ćete dobiti neku inspiraciju u našoj putovanja kolekciji.

 

JOŠ BANKSY UMJETNOSTI

 

Tags: Art, Banksy, Inspiration, Printing, Street Art, Wall Murals

 

Autor: KatkaEuroposteri – Stvaram svoj svijet

Od 1999. Europosteri su jedna od najvećih web trgovina plakata, zidnih grafika i darova s licenciranom robom u Češkoj i cijeloj Europi. Nudimo ogroman izbor plakata iz filmove, igara ili sportova svih veličina, kao i široku paletu originalnih poklona za istinske ljubitelje Ratova zvijezda, Harryja Pottera, stripova ili cijele obitelji Warner Bros. Znamo da su šalice, figurice, puzzle i odjeća najbolji poklon za sve, bez obzira na dob i interes. Ali ako ste ljubitelj dizajna interijera, onda ste i vi na pravom mjestu! Svakodnevno ispisujemo zidne tapete, ilustracije, fotografije i umjetničke reprodukcije i šaljemo ih u više od 25 zemalja kako bi naši kupci bili zadovoljni. #MerchForAll


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (samo na engleskom)

Ponedjeljak – Petak ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2022 Europosteri. Sva prava pridržana.

Top