Inspiracija: Sve o Animama i Mangi

25. 01. 2017

Jeste li se ikad pitali koja je razlika između Anima i Manga? Dakle, obje dolaze iz Japana, ali anime su crtani filmovi, a mange su crtani (većinom crno – bijeli) stripovi. Brojni crtani manga stripoci pretvaraju se u anima crtane filmove. Jeste li veliki ljubitelj anima/manga? Bez obzira jeste li ili niste, želimo Vam ukratko predstaviti nekoliko naših omiljenih!

Naruto – Run, Zmajeva kugla Z – Villains i Bilježnica smrti – posteri u boji; 46,90 kn svaki

Naruto

Anime serija nastala od mange slijedi putovanje mladog nindže po imenu Naruto Uzumaki. U svom selu on se nada postati Hokage, odnosno najsnažniji vođa nindža. Naruto obično nosi narančastu odjeću, i ima traku na glavi koju koristi za zaštitu čela.

Naruto Shippuden – Split poster; 46,90 kn

KUPITE SVE PROIZVODE IZ NAŠE NARUTO PONUDE!

Zmajeva kugla Z – Dragon Ball Z

Nastao kao manga, glavni lik serije Goku i drugi “dobri momci” štite Zemlju od zlikovaca iz svemira. Ova internacionalno poznata anima stvorila je preko 15 filmova i 148 video igara (većinom izdanih u Japanu).

Zmajeva kugla Z – Goku Jump poster 46,90 kn i Zmajeva kugla Z – Paket miješanih bedževa 35,90 kn

PRONAĐITE SVOJ OMILJENI POSTER S TEMOM IZ ANIME ZMAJEVA KUGLA Z!

Bilježnica smrti – Death note

Protagonist Light Yagami je srednjoškolac koji pronalazi čarobnu bilježnicu po imenu Ryuk. Light može koristiti bilježnicu za ubijanje drugih, ako zna njihovo ime i izgled. Priča slijedi Lighta koji pokušava ubiti zle “loše dečke”, dok ga detektiv poznat kao L pokušava zaustaviti.

Death Note – Apple i Death Note – Duo posteri; 46,90 kn svaki

KUPITE KOLEKCIJU BILJEŽNICA SMRTI!

Tokyo Ghoul

Čarobni svijet uključuje ghoule koji potajice žive među ljudima, jer moraju jesti ljudsko meso kako bi preživjeli. Ghouli imaju velike sposobnosti, a njihove se oči mijenjaju u crne s crvenim šarenicama kad su uzbuđeni. Glavni ljudski lik Ken Kaneki pretvara se u polu – ghoula nakon operacije tijekom koje greškom dobije organe ghoula. Mora se hraniti ljudskim mesom i pokušava se uklopiti kao normalno ljudsko biće kako bi preživio. Brojne ljudske organizacije pokušavaju pronaći i ubiti ghoule.

Tokyo Ghoul – Mask and Tokyo Ghoul – Conflict posteri; 46,90 kn svaki

POGLEDAJTE SVE NAŠE PROIZVODE S TEMOM TOKYO GHOUL!

i

KUPITE SVE NAŠE PROIZVODE S TEMOM ANIME!

 

marija

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!Decorate your life!

Poduzeće Europosteri.hr je osnovano 1999. godine. Od tada smo postali jedni među najvećim europskih proizvođačima proizvoda kao što su plakati, umjetnički tisakkalendari, te slike i zidno slikarstvo. Nudimo cjelokupnu uslugu uokvirivanja, pakiranja i otpreme. Naš najveći prioritet i obveza je zadovoljstvo naših kupaca.

 

© 1999 – 2018, Europosteri.hr Sva prava pridržana

info@europosteri.hr

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo osigurali da na našoj mrežnoj stranici imate najbolje iskustvo. Više podataka Slažem se ×
Top
Uokvirivanje Uokvirivanje Online uokvirivanje
100% zadovoljnih kupaca 100% zadovoljnih kupaca
Sve na zalihama! Sve na zalihama! Šaljemo najkasnije do 24 sati
3+1 gratis 3+1 gratis Svaki četvrti plakat vam je besplatan
Program vjernosti Program vjernosti Uštedite 10% na svakoj narudžbi koju napravite
MysticCase MysticCase Neobičan dar