We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OTKRIJTE najbolje PONUDE za ovaj tjedan: PUZZLE popust - 10 % ×

Inspiracija: Poznati slikari u Vašem domu

11. 11. 2019

Ako se divite orginalnosti slike, preporučujemo Vam da si kupite fine umjetničke ispise. Tada možete uživati u slici poznatih autora bez da preopteretite svoj novčanik. Naš cilj je sačuvati ljepotu umjetnosti  te nudimo reprodukcije poznatih umjetnika poput Salvador Dali, Alfons Mucha, Vincent Van Gogh, Sam Toft i Banksy. Možete ih isprinati na platnu ili poput postera.

VINCENT VAN GOGH I NJEGOVA UMJETNOST

Život i umjetnost Vincenta Van Gogh, vodeći Nizozemski umjetnik 19-tog stoljeća, je pun tajni i mitova. Zbog slomljenog srca krenuo je u potragu za značenjem života. Cilj njegovih slika je bio naći istinu, u svom radu je posebnu pozornost dao detaljima, ljudskim licima i izrazima. Bio je inspiriran Japanskom umjetnošću, što je učinilo njegove slike da sjaje u svijetlim bojama i svijetlijoj atmosferi. Tijekom ovog perioda, nekoliko slika cvijeća, Japanske umjetnosti i scena Pariza su nastale. Reprodukcijske slike njegovih najpoznatijih djela, poput Terrace of the Café at Night, Red Vineyard, Starry Night i Sunflower možete naći na našoj web stranici.

 

SALVADOR DALI SLIKE

Španjolski slikar, fotograf i kipar živio je u 20-tom stoljeću i bio je poznat po svom nadrealistickom radu, ako i po brkovima poput Diega Velázquez. U Parizu je upoznao Pabla Picassa koji mu je pomogao da se pridruži grupi Pariških avant-garde umjetnicima. Njegov rad je često baziran na sanjivoj mašti gdje svakodnevni objekti poprimaju neobične oblike. U svojim slikama posvetio se detaljima, koji su često imali sakrivenu notu seksualnosti ili nasilja.

UMJETNOST GUSTAVA KLIMTA

Ako volite poznatog Austrijskog slikara Gustava Klimta, koji je većinom živio u Beču tijekom 19-tog i 20-tog stoljeća, i njegove slike pune karakterističnih crta, plutajuće kose, cvijeća, giometrijskih tijela i mističnih tema, ne morate očajavati. Možete naručiti i reprodukciju ovog umjetnika koji je stvorio Four Allegories on the Ceiling of the Sturany Palace u Beču, uredio strop spa kuće u Karlovy Vary i uredio vilu Hermes – ladanjsku kuću carice Elizabethe. Njegove slike mogu biti savršene za svaku sobu u Vašoj kući.

INSPIRACIJA IZ DANAŠNJEG DOBA

Lijepe slike nisu samo nastale u povijesti, već mnoge od njih se i dan danas stvaraju.

SAM TOFT

Sam Toft je popularna Engleska slikarica koja je poznata po nepogrešivom stilu slika. Slikarica u svojoj umjetnosti izražava lagani humor, identične karaktere i sve upotpunjuje sa mnoštvo boja. Cijeli svijet se zaljubio u njenu umjetnost. Slike su prikladne za sve prostorije pa čak i ureda, a i Vašeg doma. Za Vas smo pripremili samo nekoliko ih, iako možete pronaći cijelu kolekciju u odjelu Zidna umjetnost.

ANNETTE SCHMUCKER

Njemačka umjetnica Annette Schmucker voli raznolikost u slikama i uvijek se služi potpuno drugačijim tehnikama i temama. Također, veoma često radi na više različitih slika u isto vrijeme. Njen cilj je da predstavi kombinaciju svjetla i prostora. Radi i sa konkretnim i abstraktnim motivima i voli ih kombinirati. Trenutno je veoma inspirirana ljudskim bićima. Tehnike kojima se koristi su razne: zbog njihove briljantnosti, ulje na platnu igra glavnu ulogu u većini slika.

KOLEKCIJA FINIH UMJETNIČKIH ISPISA

 

Autor: KaterinaDecorate your life!

Od 1999. godine, Europosteri su postali jedan od najboljih prodavača plakata, zidnih murala i zidne umjetnosti. Trenutno surađujemo s umjetnicima, fotografima i grafičkim dizajnerima iz cijele Europe. U našoj ponudi možete pronaći najljepše poznate slike, kao i potpuno nova umjetnička djela suvremenih umjetnika. Rado ćemo isprintati vaše fotografije, a na vaš zahtjev stavit ćemo vaše otiske u okvire visoke kvalitete. Mi stvarno volimo dizajn interijera međutim, ne zaboravljamo gekove i ljubitelje glazbe za koje stalno širimo našu ponudu postera, šalica, majica, kolekcionarskih figurica i drugih licenciranih proizvoda i poklona.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (samo na engleskom)

Ponedjeljak – Petak ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020, Europosteri. Sva prava pridržana.

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo osigurali da na našoj mrežnoj stranici imate najbolje iskustvo. Više podataka Slažem se ×
Top