Inspiracija: Osvježite svoj zid sa umjetnošću

12. 12. 2017

Bilo da preferirate modernu umjetnost do impresionizma ili se pak divite renesansnim umjetnicima – možete veoma brzo i lako ukrasiti svoj dom sa svojim omiljenim slikama. Možda već imate svoje omiljene slike doma, ali još uvijek ne znate kako ih objesiti na zid? Nakon što pročitate naše svjete, sve će Vam biti jasno.

Prije nego počnete…

Prije svega, dobro promislite gdje biste željeli objesiti sliku. Bitna stavka je da li će slika biti sama ili dio kolekcije – obješena do drugih slika. U svakom slučaju, počnite sa mjerenjem zida i skicama na papiru kako želite postaviti sliku/slike ili označite sa olovkom direktno na zidu. Imajte na umu da se slike vješaju na zid u razini očiju kako ne biste morali stalno zabacivati glavu kako bi ih vidjeli. Možda imate pomoć? Zamolite ih da pridrže sliku na zidu, dok vi sa udaljenosti gledate i tražite najbolje mjesto za objesiti sliku.

Kako objesiti kolekciju slika?

  •  Objesite, tj. stavite najveću sliku u sredinu i okružite je sa manjim slikama.

  • Slike iste veličine bi se trebale nalaziti jedna do druge u istoj razini.

  • Objesite slike različitih veličina jednu do druge da razbijete monotoniju ili šablonu!

  • U slučaju da imate više slika različitih veličina, možete ih pokušati složiti u trokut ili u neki drugi oblik po Vašem izboru.

Izaberite svoje zidne slike

Aneta

I love to share simple, doable ideas to decorate, organize and love the home you have. What´s the best - no big budget need! I also love travelling, tasty food, my cat and of course my job!Decorate your life!

Poduzeće Europosteri.hr je osnovano 1999. godine. Od tada smo postali jedni među najvećim europskih proizvođačima proizvoda kao što su plakati, umjetnički tisakkalendari, te slike i zidno slikarstvo. Nudimo cjelokupnu uslugu uokvirivanja, pakiranja i otpreme. Naš najveći prioritet i obveza je zadovoljstvo naših kupaca.

 

© 1999 – 2018, Europosteri.hr Sva prava pridržana

info@europosteri.hr

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo osigurali da na našoj mrežnoj stranici imate najbolje iskustvo. Više podataka Slažem se ×
Top
Uokvirivanje Uokvirivanje Online uokvirivanje
100% zadovoljnih kupaca 100% zadovoljnih kupaca
Sve na zalihama! Sve na zalihama! Šaljemo najkasnije do 24 sati
3+1 gratis 3+1 gratis Svaki četvrti plakat vam je besplatan
Program vjernosti Program vjernosti Uštedite 10% na svakoj narudžbi koju napravite
MysticCase MysticCase Neobičan dar