We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
OTKRIJTE najbolje PONUDE za ovaj tjedan: ŠALICE popust -15% ×

Inspiracija: Osvježite svoj zid sa umjetnošću

12. 12. 2017

Bilo da preferirate modernu umjetnost do impresionizma ili se pak divite renesansnim umjetnicima – možete veoma brzo i lako ukrasiti svoj dom sa svojim omiljenim slikama. Možda već imate svoje omiljene slike doma, ali još uvijek ne znate kako ih objesiti na zid? Nakon što pročitate naše svjete, sve će Vam biti jasno.

Prije nego počnete…

Prije svega, dobro promislite gdje biste željeli objesiti sliku. Bitna stavka je da li će slika biti sama ili dio kolekcije – obješena do drugih slika. U svakom slučaju, počnite sa mjerenjem zida i skicama na papiru kako želite postaviti sliku/slike ili označite sa olovkom direktno na zidu. Imajte na umu da se slike vješaju na zid u razini očiju kako ne biste morali stalno zabacivati glavu kako bi ih vidjeli. Možda imate pomoć? Zamolite ih da pridrže sliku na zidu, dok vi sa udaljenosti gledate i tražite najbolje mjesto za objesiti sliku.

Kako objesiti kolekciju slika?

  •  Objesite, tj. stavite najveću sliku u sredinu i okružite je sa manjim slikama.

  • Slike iste veličine bi se trebale nalaziti jedna do druge u istoj razini.

  • Objesite slike različitih veličina jednu do druge da razbijete monotoniju ili šablonu!

  • U slučaju da imate više slika različitih veličina, možete ih pokušati složiti u trokut ili u neki drugi oblik po Vašem izboru.

Izaberite svoje zidne slike

Aneta

I love to share simple, doable ideas to decorate, organize and love the home you have. What´s the best - no big budget need! I also love travelling, tasty food, my cat and of course my job!Decorate your life!

Od 1999. godine, Europosteri su postali jedan od najboljih prodavača plakata, zidnih murala i zidne umjetnosti. Trenutno surađujemo s umjetnicima, fotografima i grafičkim dizajnerima iz cijele Europe. U našoj ponudi možete pronaći najljepše poznate slike, kao i potpuno nova umjetnička djela suvremenih umjetnika. Rado ćemo isprintati vaše fotografije, a na vaš zahtjev stavit ćemo vaše otiske u okvire visoke kvalitete. Mi stvarno volimo dizajn interijera međutim, ne zaboravljamo gekove i ljubitelje glazbe za koje stalno širimo našu ponudu postera, šalica, majica, kolekcionarskih figurica i drugih licenciranih proizvoda i poklona.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (samo na engleskom)

Ponedjeljak – Petak ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020, Europosteri. Sva prava pridržana.

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo osigurali da na našoj mrežnoj stranici imate najbolje iskustvo. Više podataka Slažem se ×
Top