We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Otkrijte najbolje ponude za ovaj tjedan: STRIPOVI popust -40 % ×

Inspiracija: Kako urediti interijer u Retro i Vintage stilu?

29. 09. 2019

Retro je ponovo u modi! Stil 50-tih, 60-tih i 70-tih izražava razuzdan duh mladih, eksperimentiranje i idealizam, ne samo u smislu retro odjeće već i u određenom interijer stilu. Vintage stil življenja je primamljiv ne samo ljubiteljima starinskog stila, već je popularan među poznatima i dizajnerima koji davaju svojim interijerima unikatan i karakterističan stil. Izaberite iz kolekcije Retro i Vintage posteri, metalni ili drveni znakovi ili slike, koje će Vas sigurno izuzeti od drugih.

RETRO METALNI ZNAKOVI

Metalni zankovi su savršeni za kuhinje, spavaće sobe, ali i za dnevne sobe. Jeste li ljubitelj kave, zlatnog pića ili motivacijskih citata? Koji god motiv izaberete, zajedno će si odlično pasati i davati moderan izgled. Također, možete kombinirati metalne znakove sa drvenim znakovima ili sa posterima.

VINTAGE STIL

Veoma važno pitanje za odgovoriti je razlika između Retro i Vintage. Retro stil se pripisuje 60-tima i 70-tima prošlog stoljeća i okarakteriziran je kao okrugli oblici i odvažne boje. U kontrast, glavni element Vintage stila su neutralna paleta boja koja pokaziva vijek starenja. Vintage stil elementi su nasljeđeni visoko kvalitetni dizajni, jer zbog godina, dizajn je sazrio tijekom godina. Za razliku od Retro stila, još jedan tipična crta su mirne i nježne boje koje si međusobno komplementiraju u interijeru (bronza, cigla, zelena).

NE BOJTE SE UPOTRIJEBITI RETRO ZIDNIH TAPETA

Ako ipak značajno želite promjeniti svoj interijer, nemojte se bojati zidnih tapta/ foto mural. Ima nekoliko varijanti – papir, vlies, naljepnice i zidne tapete sa 3D efektom. Razlika je u njihovoj kvaliteti, postavljanju i mogučnosti čišćenja sa mokrom krpom ukoliko netko odluči pisati na njih. Zidne tapete su bile hit ne samo u  1960-tima, već se opet vračaju u modu. One su odlično rješenje da učinite svoj dom ugodnijim i drugačijim.

RETRO I VINTAGE KOLEKCIJA

Tags: Interior design, vintage, Wall Murals

Autor: Katerina

 Europosteri – Stvaram svoj svijet

Od 1999. Europosteri su jedna od najvećih web trgovina plakata, zidnih grafika i darova s licenciranom robom u Češkoj i cijeloj Europi. Nudimo ogroman izbor plakata iz filmove, igara ili sportova svih veličina, kao i široku paletu originalnih poklona za istinske ljubitelje Ratova zvijezda, Harryja Pottera, stripova ili cijele obitelji Warner Bros. Znamo da su šalice, figurice, puzzle i odjeća najbolji poklon za sve, bez obzira na dob i interes. Ali ako ste ljubitelj dizajna interijera, onda ste i Vi na pravom mjestu! Svakodnevno ispisujemo zidne tapete, ilustracije, fotografije i umjetničke reprodukcije i šaljemo ih u više od 25 zemalja kako bi naši kupci bili zadovoljni.


1 EUR = 7.53450 HRK

 

© 1999–2023 Europosteri. Sva prava pridržana.

Top