We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Otkrijte najbolje ponude za ovaj tjedan: PUTOVANJA popust -20 % ×

Inspiracija: Kako izabrati savršeni dar

01. 12. 2018

Talent za promatranje i imati dovoljno vremena je ključ. Možete izabrati dobar poklon iz ugodnosti Vašeg doma. Jedina stvar koju trebate je dovoljno dobro okarakterizirati osobu kojoj kupujete dar.

Prvi dio ovog članka je fokusiran na mušku populaciju. Kako izbarati savršen poklon za Vašeg voljenog, za sina, oca ili brata?

Muškarci ne govore mnogo i kad ih pitaš o čemu razmišljaju, obično odgovore sa “o ničemu”. Ovo je jedan od razloga koji otežava odabir poklona za muškarce.

Talent za promatranje i imati dovoljno vremena je ključ. Možete izabrati dobar poklon iz ugodnosti Vašeg doma. Jedina stvar koju trebate je dovoljno dobro okarakterizirati osobu kojoj kupujete dar. Naš tim Vam može pomoći u tome sa podjelom muškaraca i žena u nekoliko kategorija.

Ako ste nesigurni u odabiru kategorije, prolistajte njihov profil na društvenim mrežama ili zavirite u njihovu sobu, ormar ili policu sa knjigama. Dati će Vam mnogo natuknica koje će Vas odvesti u smjeru odgovarajuće kategorije.

Ne kupujte mu kapu ako ih ne nosi!

Dobro ga promatrajte. Ako je njegova soba puna postera filmova ili knjiga, tada vjerovatno neće uživati u kartama za nogomet koji mu namjeravati pokloniti. Ali, zato ćete ga usrećiti ako mu poklonite kolekcionarsko izdanje postera sa njegovom omiljenom TV serijom ili neki drugi kolekcionarski predmet iste teme.

Jedan poster je bezveze… NE, NIJE!

Podignite svoj poklon na neki veći level – ukovirite ga! Ako i dalje mislite da nije dovoljno, kreirajte poklon paket bazirano na Vašem izboru. Pronađite još proizvoda sa istom temom kao što je i poster.

Standardne pogreške

Istina je da se drugima možda neće uvijek sviđati iste stvari kao što i Vama. Možete zaobići razočaranje loše izabranim poklonom i rješenje je veoma jednostavno. Poklonite sami sebi! Ne zaboravite dodati predmete koji se Vama sviđaju kada kupujete za Vaše voljene.

Žene… one ipak pričaju!

Slušajte! Ona će Vam sama reći te je daljnja istraga nepotrebna.

Pravila su slična kao i kod muškaraca. Morate dobro opažati i najprije izabrati dobru kategoriju. Malo je pobliže pogledajte! Najgori scenarij je kad kupite naušnice za ženu koja nema probušene uši.

Nisu sve iste!

I žene znaju iznenaditi. Ali to ne znaći da ne možete si puštiti maštu na volju pa ipak, nemojte joj kupovati cliche poklone. Ako imate divlju djevojku doma, napravite joj poklon paket sa različitim proizvodima njenog omiljenog benda. Spakirajte nešto extra uz njenu kartu za koncert i dodajte putnu bocu, privjesak za ključe ili poster koji može dati na potpis odmah nakon koncerta.

Nema potrebe brinuti – izabrati savršeni poklon je veoma jednostavno. Samo trebate biti obzirni i barem malo kreativni 🙂 Sretno!

JOŠ INSPIRACIJE

 

Tags: Calendars, Christmas, Gift sets, Gifts, Inspiration, Marvel, Movie Posters, Mugs, Notebooks, Posters, Star Wars

Autor: Lucia www.instagram.com/ejdznerka/

 

 Decorate your life!

Od 1999. godine, Europosteri su postali jedan od najboljih prodavača plakata, zidnih murala i zidne umjetnosti. Trenutno surađujemo s umjetnicima, fotografima i grafičkim dizajnerima iz cijele Europe. U našoj ponudi možete pronaći najljepše poznate slike, kao i potpuno nova umjetnička djela suvremenih umjetnika. Rado ćemo isprintati vaše fotografije, a na vaš zahtjev stavit ćemo vaše otiske u okvire visoke kvalitete. Mi stvarno volimo dizajn interijera međutim, ne zaboravljamo gekove i ljubitelje glazbe za koje stalno širimo našu ponudu postera, šalica, majica, kolekcionarskih figurica i drugih licenciranih proizvoda i poklona.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (samo na engleskom)

Ponedjeljak – Petak ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosteri. Sva prava pridržana.

Ova web stranica koristi kolačiće. Ako nastavite koristiti naše usluge, pretpostavljamo da pristajete na upotrebu kolačića. Više podataka Slažem se ×
Top