We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Otkrijte najbolje ponude za ovaj tjedan: PUTOVANJA popust -20 % ×

Inspiracija: Fotografije i slike na canvasu

29. 08. 2019

Volite li lijepe slike koje Vas fasciniraju, ali u isto vrijeme nije ih moguće kvalitetno prenjeti na canvas? Savršeno rješenje je printanje tema na canvasu. Pogledajte našu ponudu reprodukcija poznatih slikara i fotografija različitih motiva. Zahvaljujući našoj velikoj ponudi možete izabrati sliku za bilo kakav interijer. Izaberite svoj dizajn i kombinirajte ga sa profinjenosti umjetničkog platna.

INSPIRACIJA: REPRODUKCIJA POZNATIH SLIKARA

Ako ste fan poznatih slikara kao Claude Monet, Vincent Van Gogh ili Salvador Dali, možete izabrati njihove najpoznatije slike i isprintati ih direktno na canvas. Usrećit će Vas, a pri tom neće opteretiti Vaš novčanik kao što bi orginal.

ŽELITE LI SLIKU NA CANVASU?

Želite sliku na canvasu, ali ne znate kako to napraviti? Sa nama je to veoma lako! Možete napraviti u samo par koraka! Mi printamo na savršeno zategnutom drvenom okviru sa najnovijom print tehnologiji sa visokom rezolucijom. Koristimo veoma kvalitetan canvas sa težinom 260g/m2. I koja je procedura?

  1. Izaberite svoju temu koju bi željeli isprintati na canvas
  2. Možete izabrati nešto i iz naše ponude
  3. Ili možete izabrati neku od svojih fotografija ili svoju grafiku
  4. U ovom slučaju, izaberite veličinu i upload grafiku direktno na stranicu
  5. Stavite u košaricu i pošaljite narudžbu. Mi preuzimamo i odmah printamo. Uvijek pokušavamo poslati paket što prije

PRINTANE PRODUKCIJE NA CANVASU

VELIKI IZBOR CANVASA

Bilo da ste obožavatelj filmova, prirode ili apstraktne slike, pronaći ćete veliki izbor tema. Slike su prikladne za sve interijere. Sa njima Vaše okruženje može postati samo ljepše, bilo da je to u Vašem domu, uredu ili čak i restoranu.

KOLEKCIJA CANVASA

Tags: Decor, Interior design

Autor: KateřinaDecorate your life!

Od 1999. godine, Europosteri su postali jedan od najboljih prodavača plakata, zidnih murala i zidne umjetnosti. Trenutno surađujemo s umjetnicima, fotografima i grafičkim dizajnerima iz cijele Europe. U našoj ponudi možete pronaći najljepše poznate slike, kao i potpuno nova umjetnička djela suvremenih umjetnika. Rado ćemo isprintati vaše fotografije, a na vaš zahtjev stavit ćemo vaše otiske u okvire visoke kvalitete. Mi stvarno volimo dizajn interijera međutim, ne zaboravljamo gekove i ljubitelje glazbe za koje stalno širimo našu ponudu postera, šalica, majica, kolekcionarskih figurica i drugih licenciranih proizvoda i poklona.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (samo na engleskom)

Ponedjeljak – Petak ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosteri. Sva prava pridržana.

Ova web stranica koristi kolačiće. Ako nastavite koristiti naše usluge, pretpostavljamo da pristajete na upotrebu kolačića. Više podataka Slažem se ×
Top