We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Otkrijte najbolje ponude za ovaj tjedan: FILMSKI PLAKATI popust -45 % ×

Inspiracija: Fotografije i slike na canvasu

29. 08. 2019

Volite li lijepe slike koje Vas fasciniraju, ali u isto vrijeme nije ih moguće kvalitetno prenjeti na canvas? Savršeno rješenje je printanje tema na canvasu. Pogledajte našu ponudu reprodukcija poznatih slikara i fotografija različitih motiva. Zahvaljujući našoj velikoj ponudi možete izabrati sliku za bilo kakav interijer. Izaberite svoj dizajn i kombinirajte ga sa profinjenosti umjetničkog platna.

INSPIRACIJA: REPRODUKCIJA POZNATIH SLIKARA

Ako ste fan poznatih slikara kao Claude Monet, Vincent Van Gogh ili Salvador Dali, možete izabrati njihove najpoznatije slike i isprintati ih direktno na canvas. Usrećit će Vas, a pri tom neće opteretiti Vaš novčanik kao što bi orginal.

ŽELITE LI SLIKU NA CANVASU?

Želite sliku na canvasu, ali ne znate kako to napraviti? Sa nama je to veoma lako! Možete napraviti u samo par koraka! Mi printamo na savršeno zategnutom drvenom okviru sa najnovijom print tehnologiji sa visokom rezolucijom. Koristimo veoma kvalitetan canvas sa težinom 260g/m2. I koja je procedura?

  1. Izaberite svoju temu koju bi željeli isprintati na canvas
  2. Možete izabrati nešto i iz naše ponude
  3. Ili možete izabrati neku od svojih fotografija ili svoju grafiku
  4. U ovom slučaju, izaberite veličinu i upload grafiku direktno na stranicu
  5. Stavite u košaricu i pošaljite narudžbu. Mi preuzimamo i odmah printamo. Uvijek pokušavamo poslati paket što prije

PRINTANE PRODUKCIJE NA CANVASU

VELIKI IZBOR CANVASA

Bilo da ste obožavatelj filmova, prirode ili apstraktne slike, pronaći ćete veliki izbor tema. Slike su prikladne za sve interijere. Sa njima Vaše okruženje može postati samo ljepše, bilo da je to u Vašem domu, uredu ili čak i restoranu.

KOLEKCIJA CANVASA

Tags: Decor, Interior design

Autor: Kateřina



Europosteri – Stvaram svoj svijet

Od 1999. Europosteri su jedna od najvećih web trgovina plakata, zidnih grafika i darova s licenciranom robom u Češkoj i cijeloj Europi. Nudimo ogroman izbor plakata iz filmove, igara ili sportova svih veličina, kao i široku paletu originalnih poklona za istinske ljubitelje Ratova zvijezda, Harryja Pottera, stripova ili cijele obitelji Warner Bros. Znamo da su šalice, figurice, puzzle i odjeća najbolji poklon za sve, bez obzira na dob i interes. Ali ako ste ljubitelj dizajna interijera, onda ste i Vi na pravom mjestu! Svakodnevno ispisujemo zidne tapete, ilustracije, fotografije i umjetničke reprodukcije i šaljemo ih u više od 25 zemalja kako bi naši kupci bili zadovoljni.


1 EUR = 7.53450 HRK

 

© 1999 – 2022 Europosteri. Sva prava pridržana.

Top