We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Otkrijte najbolje ponude za ovaj tjedan: PUTOVANJA popust -20 % ×

INSPIRACIJA: Elemnti u interijeru – Feng Shui

25. 09. 2019

Elementi su desna ruka našoj Majci Prirodi. Nije uzalud da se kaže da su oni najmoćniji. Ali za Vaš interijer, ne morate se bojati elemenata, upravo suprotno. Kombinacija će donjeti harmoniju Vašem domu i stvoriti odličnu atmosferu. Svaki element ima svoje značenje u interijeru.

INSPIRACIJA: ELEMENT VODA

Voda je jedini element koji može mjenjati oblik. Manifestirajuči se kroz led, snijeg ili tekućinu, ništa ne umanjuje važnost i jačinu. Voda nas može smiriti i stvoriti harmoniju, ali u isto vrijeme može zaslužiti naše poštovanje.

Međutim, voda bi se trebala upotrijebiti pravilno u interijeru, iako je rečeno da je to boja novca i bogastva, ali ipak je i cool boja, koja kad se dovoljno upotrijebi, može smiriti interijer. Plava boja u elementu vode Vas navodi na razmišljanje te je odlična za urede gdje pomaže za fokus.

KOLEKCIJA ELEMENT VODA

INSPIRACIJA: ELEMENT ZRAKA I ZEMLJE

Kvaliteta zraka je jedna od najvećih globalnih tema. I sa punim pravom. Atomi zraka su svugdje oko nas i utječu na čovjeka svaki dan, na ponašanje i raspoloženje. Naš dom, upravo zbog toga, bi trebao biti zaštićen i pogledu kvalitete zraka. Donesite atmosferu svježeg zraka za Vaše slike i povežite sa pročišćivaćem zraka. Nakon toga ćete i uživati u smogu grada.

Uredite svoj dom sa posterima zemlje, zidnim tapetama ili slikama. Dopustite si da Vas ponesu slike koje obuhvaćaju ljepotu i raznolikost ovog neukrotivog elementa. Zemlja je izražena u nježnim bojama, od bež do boje cigle. Davaju opuštajući osjećaj u domu i uz to pomažu za probavu. Najbolja upotreba ovog elementa je u Vašoj kuhinji ili blagovaonici.

KOLEKCIJA ELEMENTA ZRAK

INSPIRACIJA: ELEMENT VATRA

Vatra je jedna od najvažniji otkrića čovječanstva, koja je postala prijeka potreba u svakodnevnom životu. Međutim kad je riječ o većoj vatri/požaru, obično je teško zaustaviti. Šteta je da su je ljudi smatrali jednim od najvažniji elemenata u prijašnje doba, a danas je uzimamo zdravo za gotovo. Ali kako uključiti vatru u interijer?

Kamin nije jedina opcija. Vatra se može izraziti kroz sliku, fototapete ili posteri. Ipak, treba pripaziti sa crvenom bojom i njenim tonovima u interijeru.

KOLEKCIJA ELEMENTI

 

Autor: KaterinaDecorate your life!

Od 1999. godine, Europosteri su postali jedan od najboljih prodavača plakata, zidnih murala i zidne umjetnosti. Trenutno surađujemo s umjetnicima, fotografima i grafičkim dizajnerima iz cijele Europe. U našoj ponudi možete pronaći najljepše poznate slike, kao i potpuno nova umjetnička djela suvremenih umjetnika. Rado ćemo isprintati vaše fotografije, a na vaš zahtjev stavit ćemo vaše otiske u okvire visoke kvalitete. Mi stvarno volimo dizajn interijera međutim, ne zaboravljamo gekove i ljubitelje glazbe za koje stalno širimo našu ponudu postera, šalica, majica, kolekcionarskih figurica i drugih licenciranih proizvoda i poklona.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (samo na engleskom)

Ponedjeljak – Petak ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosteri. Sva prava pridržana.

Ova web stranica koristi kolačiće. Ako nastavite koristiti naše usluge, pretpostavljamo da pristajete na upotrebu kolačića. Više podataka Slažem se ×
Top