We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Otkrijte najbolje ponude za ovaj tjedan: FILMSKI PLAKATI popust -45 % ×

INSPIRACIJA: Elemnti u interijeru – Feng Shui

25. 09. 2019

Elementi su desna ruka našoj Majci Prirodi. Nije uzalud da se kaže da su oni najmoćniji. Ali za Vaš interijer, ne morate se bojati elemenata, upravo suprotno. Kombinacija će donjeti harmoniju Vašem domu i stvoriti odličnu atmosferu. Svaki element ima svoje značenje u interijeru.

INSPIRACIJA: ELEMENT VODA

Voda je jedini element koji može mjenjati oblik. Manifestirajuči se kroz led, snijeg ili tekućinu, ništa ne umanjuje važnost i jačinu. Voda nas može smiriti i stvoriti harmoniju, ali u isto vrijeme može zaslužiti naše poštovanje.

Međutim, voda bi se trebala upotrijebiti pravilno u interijeru, iako je rečeno da je to boja novca i bogastva, ali ipak je i cool boja, koja kad se dovoljno upotrijebi, može smiriti interijer. Plava boja u elementu vode Vas navodi na razmišljanje te je odlična za urede gdje pomaže za fokus.

KOLEKCIJA ELEMENT VODA

INSPIRACIJA: ELEMENT ZRAKA I ZEMLJE

Kvaliteta zraka je jedna od najvećih globalnih tema. I sa punim pravom. Atomi zraka su svugdje oko nas i utječu na čovjeka svaki dan, na ponašanje i raspoloženje. Naš dom, upravo zbog toga, bi trebao biti zaštićen i pogledu kvalitete zraka. Donesite atmosferu svježeg zraka za Vaše slike i povežite sa pročišćivaćem zraka. Nakon toga ćete i uživati u smogu grada.

Uredite svoj dom sa posterima zemlje, zidnim tapetama ili slikama. Dopustite si da Vas ponesu slike koje obuhvaćaju ljepotu i raznolikost ovog neukrotivog elementa. Zemlja je izražena u nježnim bojama, od bež do boje cigle. Davaju opuštajući osjećaj u domu i uz to pomažu za probavu. Najbolja upotreba ovog elementa je u Vašoj kuhinji ili blagovaonici.

KOLEKCIJA ELEMENTA ZRAK

INSPIRACIJA: ELEMENT VATRA

Vatra je jedna od najvažniji otkrića čovječanstva, koja je postala prijeka potreba u svakodnevnom životu. Međutim kad je riječ o većoj vatri/požaru, obično je teško zaustaviti. Šteta je da su je ljudi smatrali jednim od najvažniji elemenata u prijašnje doba, a danas je uzimamo zdravo za gotovo. Ali kako uključiti vatru u interijer?

Kamin nije jedina opcija. Vatra se može izraziti kroz sliku, fototapete ili posteri. Ipak, treba pripaziti sa crvenom bojom i njenim tonovima u interijeru.

KOLEKCIJA ELEMENTI

 

Autor: KaterinaEuroposteri – Stvaram svoj svijet

Od 1999. Europosteri su jedna od najvećih web trgovina plakata, zidnih grafika i darova s licenciranom robom u Češkoj i cijeloj Europi. Nudimo ogroman izbor plakata iz filmove, igara ili sportova svih veličina, kao i široku paletu originalnih poklona za istinske ljubitelje Ratova zvijezda, Harryja Pottera, stripova ili cijele obitelji Warner Bros. Znamo da su šalice, figurice, puzzle i odjeća najbolji poklon za sve, bez obzira na dob i interes. Ali ako ste ljubitelj dizajna interijera, onda ste i Vi na pravom mjestu! Svakodnevno ispisujemo zidne tapete, ilustracije, fotografije i umjetničke reprodukcije i šaljemo ih u više od 25 zemalja kako bi naši kupci bili zadovoljni.


1 EUR = 7.53450 HRK

 

© 1999 – 2022 Europosteri. Sva prava pridržana.

Top