We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Otkrijte najbolje ponude za ovaj tjedan: PUTOVANJA popust -20 % ×

Inspiracija: 5 jedinstvenih načina kako urediti dječiju sobu

04. 02. 2019

#1 Ne crtaj po zidu!

Nikada više nećete morati to reći. Jednostavno je, samo izaberite jedno od naših zidnih tapeta.

Lako se peru što ih čini jako prikladnim za dječiju sobu. Postavljanje i skidanje zidnih tapeta je veoma jednostavan proces. S obzirom da će se Vaše dijete mjenjati kako raste, tako i Vi možete jednostavno promjeniti zidne tapete. Ipak, niti jedan tinejdžer ne želi imati Pooh Bear na svome zidu.

 

#2 Boje, boje, boje

Oh, da! Zaboravite na minimalizam i hladne tonove. Djeca trebaju boje u sobi koje će ostaviti pozivitvan utisak na njihove emocije i dobrobit. Učinite njihovo djetinstvo još šarenijim sa dječijim posterima njihovih najdražih crtanih junaka.

 

#3 Pratite trendove

Za uređenje možete uzeti ovogodišnju boju godine Pantonea koja se zove Living Coral. Dječacima će se ova boja svidjeti sa Kapetanom Amerika koja će im dati dovoljno snage i hrabrosti da se susretnu sa novim avanturama. A za curice izaberete motivacijski poster koji će ih bodriti da idu hrabro dalje u ostvarivanju svojih snova.

#4 Nikad ne podcjenjujte dekoraciju i dizajn

Kad je baza spremna i imate novouređene zidove, vrijeme je za sljedeći korak – postaviti šator. Danas, dječiji “teepee” šatori su sve popularniji. Šatori su poput tajnih skrovišta i on će definitivno impresionirati prijatelje Vaše djece. Mogu se igrati unutra i super je kad im prijatelji dođu prespavati. Ne zaboravite neke moderne jastuke i dekicu za veću udobnost.

 

(Source: Instagram @bloomandcomini)

 

 

#5 Usvojite aktivnosti svoje djece

Naše djetinstvo je najvažniji dio našeg kreativnog razvoja. Ohrabrujte i podržite svoje male dizajnere. Na primjer, probajte sa posterima za bojanje i kreativni kolaži i pustite djecu da oni preurede svoje zidove.

 

JOŠ INSPIRACIJE ZA DJEČIJU SOBU

Tags: Children’s Bedroom, Inspiration, Posters, wall art, Wall Murals

 

Autor: FrantisekDecorate your life!

Od 1999. godine, Europosteri su postali jedan od najboljih prodavača plakata, zidnih murala i zidne umjetnosti. Trenutno surađujemo s umjetnicima, fotografima i grafičkim dizajnerima iz cijele Europe. U našoj ponudi možete pronaći najljepše poznate slike, kao i potpuno nova umjetnička djela suvremenih umjetnika. Rado ćemo isprintati vaše fotografije, a na vaš zahtjev stavit ćemo vaše otiske u okvire visoke kvalitete. Mi stvarno volimo dizajn interijera međutim, ne zaboravljamo gekove i ljubitelje glazbe za koje stalno širimo našu ponudu postera, šalica, majica, kolekcionarskih figurica i drugih licenciranih proizvoda i poklona.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (samo na engleskom)

Ponedjeljak – Petak ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosteri. Sva prava pridržana.

Ova web stranica koristi kolačiće. Ako nastavite koristiti naše usluge, pretpostavljamo da pristajete na upotrebu kolačića. Više podataka Slažem se ×
Top